CuraTec Nordic leverer et bredt produkt sortiment til den veterinære sektor i de nordiske lande.

Produkterne spænder fra daglige forbrugsvarer som huer, handsker, kitler og rengørings- desinfektionsmidler. Herunder vores desinfektionsmaskine fra Miele.

Ligeledes leverer vi vores røntgen udstyr og Mobile X-ray samt strålings beskyttelses udstyr fra én af verdens største producent indenfor røntgen udstyr.

Alle vore produkter er markedets bedtse kvalitet og fra globale producenter som opfylder alle internationelle ISO standarder og kvalitets mærkinger.

 

 

Veterinær fysioterapi

Polyter Vet fysio

Fra erfaringerne inden for traditionel fysioterapi og rehabilitering præsenterer Polyter Vet, det første bærbare og modulopbyggede veterinærfysioterapi udstyr.

Polyter Vet er den ideelle løsning både til veterinærklinikker med mange arbejdsstationer og til veterinærer, der praktiserer hjemmeterapi.

 

Veterinær fysioterapi

Polyter Vet

Polyter Vet er let, kompakt og modstandsdygtig og er ideel til behandling af muskulære skeletpatologier hos dyr som hunde, katte og heste.

Veterinær fysioterapi virker mod genopretning af motorisk funktion, på forebyggelse af kronisering af særlige patologier og på posttrauma og post-operation bedring, der forbedrer livskvaliteten for dyr.

Polyter Vet er ideel til behandling:

Akut traumatisk patologi

Akut inflammatorisk patologi

Sub-akut patologi

Kronisk patologi

Kontakt os for nærmere information