Tilbehør

TOUCH  er det basale niveau for hverdagens slid, fritid og lette sportsaktiviteter. Det symboliserer bjørnens komfort i det store udendørs.

ADAPT  er mellemledet for hårdere udfordringer og sportsudøvelser. Det symboliserer bjørnens naturlige evne til at tilpasse sig skiftende udendørs forhold.

SHIELD  er det avancerede niveau for ekstreme udendørs udfordringer og ultimative sportsgrenes ydeevne. Det symboliserer bjørns ekstraordinære beskyttelse mod det meste krævende forhold.

Skihue/vinterhue/hoverbeklædning/hue til børn/huer til kvinder

BRBL DOLOMITI Shield. Hue M/K. 73055

Vi spurgte vores lokale bjørne, hvilken slags huer kan de lide mest. De sagde dem med en dusk. Vi havde intet andet valg end at lave nogle.  Tykt strikket merinould forhindrer, at kulden når din hoved igen igen. Fleece inde i huen føles som et så kram og gør huen så behagelig. Og dusken?

Duskens job er at få dig til at se legesyg og glad ud. Denne hue ser ikke bare pæn ud, det er en mesterbokser der slår lige det koldeste vejr og forhold.

 

Pris: 157,50 DKK

Vinterhue/skihuer/ski/huer/børnehuer/

BRBL FIREWOOD. Touch. 73057. Hue M/K dreng & pige

En simpel klassisk hue, der gør sit job.

Tykt strikket merinould forhindrer, at kulden når din hoved igen.  Fleece inde i huen føles som et kram og gør huen så behagelig.

Denne Bearnie- bjørnehue,  er ideel til alle vinteraktiviteter. Det er også et godt valg når du bare har lyst til at bære en klassisk hue.

 

Pris: 131.25 DKK
 

73083 - BRBL CRATER. Hue. Touch. 73083. M/K dreng & pige

Crater beviser, at huer ikke behøver at være tunge for at være varme.

Den er lavet af merinould, der gør det muligt at være behageligt, lys og varm på samme tid.

Det er en klassisk hue til alle lejligheder.

 

Pris: 105,00 DKK
 

Kontakt os for nærmere information