Diamed Basic

STEL: Epoxybelagt stålrørramme Sakse - løftesystem til større stabilitet og belastninger på op til 230 kg Tilbehør holder bar ABS bunddæksel for at beskytte komponenter og for let rengøring. DIAMED har gennemgået omfattende test og forskning i laboratorier for at opnå den maksimale ergonomiske tilpasningsevne og optimal komfort, der er nødvendig for at forbedre livskvaliteten og sundheden hos patienter. 

 

Komfort

Overflade: 100%. Platformprofilering ved hjælp af to lavspændingselektriske motorer, der er i overensstemmelse med EN 60601-1.  Synkroniseret elektrisk justering af ryglæn og benstøtte Håndsæt designet til at muliggøre nem og hurtig placering af stolsektionerne. Det inkluderer forprogrammerede knapper, der i nødstilfælde tillader placering af stolen i den rette position, nemlig Trendelemburg eller undersøgelsesstilling.

Betjening

Fire drejelige hjul med diameter 125 mm med cental bremse og styring, hvilket sikrer let manøvrerbarhed af stolen. Højdensitet polyurethanskumrygge og sæde for optimal komfort og ergonomisk tilpasningsevne. Polstret armlæn, justerbar i højde og vinkel i flere positioner Polstret med antibakteriel, slidbestandig M-2-klasse, selvslukkende vinyl. Let at rengøre og vedligeholde.

Sikkerhed

Lavspændingselektriske motorer er i overensstemmelse med EN 60601-1. Termoplastisk bundafdækning til beskyttelse og nem rengøring Dette produkt er i overensstemmelse med direktiv 93/42 / EØF om medicinsk udstyr (bilag VI I)

Medblood Bloddonor stol

Opbygning: Epoxybelagt stålrørramme. Sakseløft hævesystem for større stabilitet og belastninger på op til 150 kg. Komplet med støtte til forskellige tilbehør. Omfattende laboratorieundersøgelse sikrer, at Diamed-stolen kombinerer ergonomi med høje niveauer af komfort for at forbedre patienternes sundhed og pleje af kvalitet.

Betjening: Platformprofilering ved hjælp af lavspændingselektriske motorer, der er i overensstemmelse med EN 60601-1. Elektrisk justering af ryglæn og fodstøtte. Polstret med antibakteriel, slidbestandig M-1-klasse, vinyl.. Let at rengøre og vedligeholde. Polyurethanskumrygge og sæde for optimal komfort og ergonomisk tilpasningsevne. Justerbar armstøtte til flere positioner lavet i injiceret polyurethan (PUR). Håndsæt designet til at muliggøre nem og hurtig placering af stolsektionerne. For svinghjul med 65 mm diameter / to hjul med hjul, to frihjul) sikrer nem manøvrerbarhed af stolen.
 

Dialyse stol, stol til dialyse

Diamed Pro dialyse stol

Opbygning: Epoxybelagt stålrørramme. Sakseløft-løftesystem for større stabilitet og belastninger på op til 150 kg. Komplet med sidestænger til tilbehør. Omfattende laboratorietest sikrer, at Diamed Pro-stolen kombinerer ergonomi med høje niveauer af komfort for at forbedre patienternes sundhed og pleje af kvalitet.

Betjening: Platformprofilering ved hjælp af lavspændingselektriske motorer, der er i overensstemmelse med EN 60601-1. Elektrisk justering af højde, ryglæn og knæ ved hjælp af et håndsæt. Elektrisk justering til Trendelemburg-position op til 22º. Håndsæt designet til at muliggøre nem og hurtig placering af stolsektionerne. Fire drejelige hjul med diameter 125 mm (to hjul, to frihjul) sikrer let manøvrerbarhed af stolen. Højdensitet polyurethanskumrygge og sæde for optimal komfort og ergonomisk tilpasningsevne. Polstret med antibakteriel, slidbestandig M-1-klasse, selvlukkende vinyl. Let at rengøre og vedligeholde. Stål sideskinner med højdejustering. Armstøtter fremstillet i injiceret polyurethan (PUR). Diamed Pro stol er fremstillet under UNE standard 93/42 / CEE.
 

Kontakt os for nærmere information eller send en besked.