Kvalitet, sikkerhed og respekt for naturen er nøglepunkterne i vores filosofi.

Sweet Skin er den første italienske dermokosmetiske linje baseret på glykolsyre, opstået i 1994 og derefter udviklet inden for Regenyal Laboratories

Regenyal Laboratories er specialiseret i klinisk forskning og undersøgelse af biotilgængelige stoffer, der er i stand til at stimulere epidermal regenerering og fremme vedligeholdelse af ung hud, lys og kompakt.

Kvalitet, sikkerhed og respekt for naturen er nøglepunkterne i vores filosofi. Af denne grund har vi en miljømæssig bæredygtig produktionskæde, og vi bruger eksklusive og patenterede teknologier.

Test udført af universiteterne i Pavia og Ferrara viser, at dermokosmetik fra Sweet Skin hjælper med at forebygge og virke effektivt på rynker, hængende hud, acne og pletter. For at fuldende linjen, et avanceret udvalg af professionelle skrælninger, designet til at behandle specifikke mangler.

 

DET SÆRLIGE SYNERGI AF GLYKOLSYRE MED ANDEN ANTIOXIDANT, FUGTIGENDE OG REVITALISERING AF AKTIVE INDHOLDSSTOFFER ER GRUNDLAGET FOR DEN SØDE HUDDERMOKOSMETISKE LINE, der opfylder behovene for alle hudtyper.
GLYCOLIC SYRE

Hvad er det

Det er den mindste og bedst kendte af alfa-hydroxysyrer (AHA'er). Det har ingen farve eller lugt og er meget opløseligt i vand. Det er et naturprodukt ekstraheret fra sukkerrør, sure druer, sukkerroer, citrusfrugter, ananas og melon.

Hvordan det virker

Takket være en særlig lille molekylær struktur er den i stand til at trænge godt ind i hudlagene og svække bindingerne mellem cellerne, hvilket aktiverer de mekanismer, der regulerer cellulær energimetabolisme, både på niveauet for keratinocyt og fibroblasten. Derudover letter det fjernelsen af ​​cellerne i stratum corneum, hvilket sikrer en effektiv eksfolierende virkning.

Fordele

Udførelse af Corneumlaget

Forøgelse af cellulær omvendelse

Forbedring af hydrationen

Forøgelse af kollagenproduktion

Omstrukturering af elastiske fibre

 

Sweetskin Produkter

Sweetskin Professionel

Kontakt os for mere information