Softlight er en enhed, der arbejder på 905 nm bølgelængde og stimulerer alle energiske og celleprocesser, der hjælper vævsvedligeholdelsen .

Teknologien bruges til foryngelsesbehandling, stimulering af mikrocirkulation og for at reducere virkningerne af cellulite og vandretention .

enheden leveres med 2 prober:

en med en 100 mW probe
en med 5 dioder til 500 mW i alt

Softlight tillader behandling i kontinuerlig og pulserende tilstand , tank til sin intuitive software, det er muligt at regulere intensiteten af ​​frekvens og behandlingstidspunktet.

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling,Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling,

Den specielle bølgelængde af Softlight laser gør enheden nødvendig for at opnå aktivering af celleprocesser, der er ansvarlige for hudens sundhed. 
 

Med Softlight er det muligt at:

  • Styrke væggene i blod og lymfatiske capillarier 
  • Stimulere aktiviteten af ​​fibroplaster ved at øge varmen og produktionen af ​​collagen og elastin
  • Deflater adipocytter , reducerer lokaliseret fedt.
  • Disse egenskaber er meget vigtige til behandling af cellulite. Bemærkelsesværdige er virkningerne på lymfatisk mikroproces, der stimuleres takket være laserlyset.

 

 

 

 

Fra den første session er der en forbedring af vævets tone , forekommer stimuleringen af ​​mikrocirkulationen med patientens behov for at udvise væsker.

Softlight bruges i æstetik til at reducere og eliminere gradvis ar , strækmærker og dybe rynker . Laser handling er ikke overfladisk, men dyb og virker ved at stimulere musklerne og produktionen af ​​stoffer, der er ansvarlige for elasticitet og hudtonen.

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling,Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling,

Hvordan det virker?

Softlight  energi stimulerer i enheden mange gavnlige processer som stimulering af mikrocirkulation, dræning af interstitielle væsker og produktion af collagen og elastin.

Det er muligt at behandle både mænd og kvinder.

Softwares software indeholder mange protokoller til behandling af for eksempel acne, rynker og dybe rynker, regenerering af behandling, helbredelse, kosmetikstransmitter og så videre.

Sessionen kan variere fra 15 til 30 minutter afhængigt af det område, der skal behandles.

Kontakt os for nærmere information