Regenyal Idea er et genoptageligt bioivolumetriaprodukt (steril, apyrogen og fysiologisk gel) der anvendes som fyldmateriale til korrektioner af medium slags hudsænkning af ansigtet. Hovedingrediensen er hyaluronsyre opnået gennem bakteriel gæring. Regenyal Idea spreder sig naturligt indenfor områderne implantationen tilbyder på denne måde afbalanceret og kontunuerlig fordeling af stoffet.

 

Fremstillingsteknologi.

Regenyal Idea er en monofasegel opnået gennem en langvarig tværbindingsproces ved lav temperatur (forsigtig tværbinding). Langsom blanding gør det muligt for tværbindingsmidlet (BDDE) at sprede sig bedre og på en mere ensartet måde.

Mængden af anvendt BDDE er 30% mindre end i de fleste andre produkter på markedet og som har samme grad af viskositet.

Den innovative fremstillingsmetode er dækket af et internationalt patent.

Hyaluronsyren der anvendes til fremstillingen garanterer en maksimal kvalitetsstandard med hensyn til råmaterialets renhed. Især står det fuldstændige fravær af nukleinsyrer og proteiner for SUPERIOR QUALITY og ABSOLUTELY SAFETY. 

Æske indeholder:

1 ml. enkeltdosis

Informationsfolder

Forseglet blisterpakning indeholdende 1 fyldt steril engangssprøjte

2 sterile nåle 27G Sterimedix CE 0120

Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ Vævsfiller/Vævsfylder/Filler behandling/ Skinbooster/ restylane filler/ Læbefiller/Kindfiller/filler/
Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ produkter til skønhe/fillerbehandling/filler i ansigt/

Den implemterede hyaluronsyre er tykflydende og elastisk i en grad, der gør det muligt for volumen at forblive kompakt uden at forstyre sidstnævntes evne til at tilpasse sig individuel morfologi og opretholde naturligte træk.

  • Behandlingsområder:
  • Nedre zygomatisk område
  • Gendan volumener
  • Mundviger
  • Hageområde
  • Medium og dybe rynkninger
Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ Vævsfiller/Vævsfylder/Filler behandling/ Skinbooster/ restylane filler/ Læbefiller/Kindfiller/filler/

Anvendelsesområde

Medium 1/3 af ansigtet volumen til det nedre Zygomatiske område.

Pyramideformet volumetrisk implantation nål 27G 19 mm.

Lokale volumer, kontur, kæbe nål 27G 13 mm.

Kontakt os for nærmere information