CuraTec Nordic er eneforhandler  i Danmark med et fuldt komplet produkt sortiment fra VERMEIREN, producent af kørestole, scootere og hjælpemidler siden 1957, som hjælper personer med nedsat mobilitet til en bedre hverdag. 

I årenes løb har VERMEIREN specialiseret sig i produktion af  manuelle og elektriske kørestole, plejesenge,  komfortstole og andre produkter som lifte og udstyr til toilet og baderum. Produkter der kan ledsage en patient eller bruger til at bevare sin autonomi og mobilitet.

De europæiske team for udvikling og design er udstyret med præcise højteknologiske værktøjer, hvilket resulterer i pålidelighed og kvalitet for hvert  produkt som VERMEIREN fremstiller.

Vermeiren er repræsenterret i mere end 45 lande verden over og produkterne er af højeste kvalitet og nye innovative teknikker, som alle kommer bruger og hjælper til gode i det daglige.

 

Se nærmere på det fulde sortiment med kørestole til børn og voksne indenfor manuelle og elektriske kørestole som også indeholder aktive kørestole og komfort kørestole.

Vores brede sortiment indenfor el-scootere til anvendelse indendørs og udendørs tilgodeser alle behov og ønsker uanset om det gælder el-scootere med 3 hjul eller med 4 hjul. 

Cykler med 3 hjul til børn og voksne sikrer brugerne en komfort og sikkerhed samt frihed til transport. Leveres både som manuelle cykler og som el-cykler til voksne.

Indenfor baderums miljø tilbyder vi vores Easy Life produkter som omfatter toilet og baderums hjælpemidler.  Rollatorer, stokke og lifte indgår i vores Easy Life sortiment.

Easy Life hjælper personer med nedsat mobilitet til en bedre hverdag.

Træn med vore løsninger.