CuraTec Nordic hjælper med et komplet sortiment personer med nedsat mobilitet til en bedre hverdag. Vi hjælper personale i hverdagen til bedre arbejdsfunktioner med vore komplette løsninger indenfor pleje af borgere i hjemmeplejen og patienter på hospitaler.

I årenes løb har vi specialiseret os i, at løse de udfordringer hverdagen byder borgere, patienter og personale. Vores sortiment omfatter manuelle og elektriske kørestole, plejesenge,  komfortstole og andre produkter som lifte og udstyr til toilet og baderum. Produkter der kan ledsage en patient eller bruger til at bevare sin autonomi og mobilitet og lette arbejdsfunktioner for personale.

 

Se nærmere på det fulde sortiment med kørestole til børn og voksne indenfor manuelle og elektriske kørestole som også indeholder aktive kørestole og komfort kørestole.

Vores brede sortiment indenfor el-scootere til anvendelse indendørs og udendørs tilgodeser alle behov og ønsker uanset om det gælder el-scootere med 3 hjul eller med 4 hjul. 

Cykler med 3 hjul til børn og voksne sikrer brugerne en komfort og sikkerhed samt frihed til transport. Leveres både som manuelle cykler og som el-cykler til voksne.

Indenfor baderums miljø tilbyder vi vores Easy Life produkter som omfatter toilet og baderums hjælpemidler.  Rollatorer, stokke og lifte indgår i vores Easy Life sortiment.

Easy Life hjælper personer med nedsat mobilitet til en bedre hverdag.

Træn med vore løsninger.

Kontakt os for nærmere information om hjælpemidler.