Kirans højtydende tilbehør til radiologi bruges i vid udstrækning i en række faciliteter, inklusive hospitaler, lægeklinikker, røntgenklinikker, tandlæger,  hospitaler og akut modtagelse.

Dette avancerede røntgentilbehør hjælper radiologer og læger med at få de nødvendige billeder til nøjagtig diagnose.
 

Røntgen, radiologi

Røntgen kasetter

Røntgen personale og røntgenteknikere over hele verden stoler på Kiran-kassetter for deres overlegne billedklarhed. Holdbare, pålidelige og nogle af verdens bedste opfylder vores kassetter og overgår de internationale kvalitetsstandarder.

Kiran-kassetter fås også som erstatningsprodukter i to versioner med og uden et vindue. Uanset størrelse er Kiran-kassetter perfekt vægtoptimerede til at være lette, men alligevel hårde, med låse og hængsler af uknuselig tysk Desmopan-polymer.

Alle Kiran-kassetter er i overensstemmelse med Rådets direktiv 93/42 / EØF og følger CE 4090-retningslinjerne.
 

Overblik

Kiran-skærme, der er kompatible med alle konventionelle film, er designet til at forbedre den overordnede kvalitet af røntgenbillede. Hver skærm giver usædvanligt god kontrast, detaljeret opfattelse og reduktion i røntgendosering med lav rørspænding. En omfattende række udskiftningsskærme er også tilgængelig.
 

Gitre

Kiran leverer et komplet sortiment af antispredningsgitre, der inkluderer standardnet, digitalt gitter, cirkulære gitre. Kiran fremstiller også tilpassede gitre, der imødekommer vores kunders specialiserede behov. Det robuste kvalitetsstyringssystem sikrer en streng testprotokol for indgående råmateriale og på hvert produktionsstadium for hvert net, der er fremstillet af Kiran. Statistisk processtyring og en streng slutproduktprøvning efter fremstillingen resulterer i defektfrie gitter med optimal ydelse.
 

Fordele

En universalfilm med høj kontrast i de lave tætheder for at sikre skarpe og detaljerede billeder. Grøn eller blå-følsom film, velegnet til en komplet række radiologi-applikationer.

Premier kvalitet og gennemstrømning, bygget på oplevelse Flere års erfaring med direkte digital udskrivning med design af tørprinter billederne for at fremstille de allerbedste gråtoner af gråskala-hardkopier. For at understøtte disse top-of-the-line billedbehandlere blev der udviklet et specielt medium, DRY-film. Det er i stand til at klare den højere kapacitet af de avancerede billedoptagere. Avanceret Direct Digital tørafbildningsteknologi producerer gråtoner på kopier med høj Dmax og kontrast. Det giver de samme klare resultater af høj kvalitet som våd laserfilm, men tilbyder alle fordelene ved tør teknologi: ingen vådbehandling, ingen mørkerum og ingen kemikalier. Økologisk teknologi i en let at bruge Direct Digital tørafbildningsteknologi sikrer let og bekvem anvendelse. De varmefølsomme egenskaber DRY-film gør dagsbelastning ubesværet og så enkel som at indsætte en CD i din pc. Uden vådbehandling eller mørkerum kræves der ingen rengøringsprodukter, tidskrævende justeringer eller kemisk bortskaffelse. Billedbehandling er mere effektiv og omkostningseffektiv. DRY-filmemballagen er fuldt genanvendelig og kombineret med fjernelse af forarbejdningskemikalier giver en mere miljøvenlig løsning. Konsekvent klare og skarpe billeder DRY-film er bygget på en 168μm tyk PET-base, belagt med sølvsalte og dækket med et beskyttende toplag for modstand mod ridser og fugt. PET-basen har afrundede hjørner, så mediet kan håndteres på samme måde som almindelig røntgenfilm. Det sølvbaserede billeddannelseslag er varmefølsomt snarere end lysfølsomt, hvilket garanterer lav tåge og høj kontrast kombineret med fremragende billedstabilitet.
 

Garderobe

Dårlig opbevaring reducerer holdbarheden for beskyttelsesbeklædning og optager også overdreven plads. Vores perfekt udformede vifte af opbevaringssystemer kan hjælpe med at opbevare flere par tøj og tilbehør i en kompakt enhed, der er pladseffektiv og let at installere.

 

5 bøjler og handskeholder: Opbevarer op til 5 par tøj 10 bøjler og handskelejer: Opbevarer op til 10 par tøj Handskeholder og kroge er tilgængelige til fastgørelse på mobilsystemet.

Praktisk mobilopbevaringssystem med bremser. Rustfrit stål bøjler til hygiejnisk opbevaring. Kompakt enhed til opbevaring af tøj, handsker og skjold. Aftagelige kroge for flere opbevaringsmuligheder.

 

Væg garderobe

Vægstativer med en, to, tre og fem væghængere og en handskeleje Aftagelige kroge fås også.
 

Kontakt os for nærmere information