Quickramper er velegnede som dørtrinsramper og meget mere

Quikramper - når det skal være nemt!

Quikrampe er en komplet serie af ramper, som kan monteres uden brug af værktøj. Det letter både arbejdsgangen og afkorter installationstiden betydelig. 

Ramperne leveres klar til brug og kan genbruges igen og igen på nye destinationer. Quikramperne fremstilles i 100 cm bredde, og fås i højder fra 4 til 36 mm.

Quickramperne kan leveres i bredderne 75, 87,5 og 100 cm, eller efter mål.

På undersiden af rampen er der plads til montering af 4-5 stk montagepads, eller dobbeltkæbende montagetape. Montagepads har på undersiden en dobbeltklæbende flade, så de kan monteres direkte på gulvet. 

Ved rengøring løftes rampen op fra gulvet og montagepad's bliver siddende. Efter rengøring placeres rampen ovenpå montagepads'ene igen.

For yderligere info, se nedenstående video omkring rengøring:

Så enkelt er det at bruge Quikramper!

DØRTRINSRAMPER
En dørtrinsrampe virker for de fleste som den simpleste ting i verden. Imidlertid kan der være stor forskel på dørtrinsramper og ikke mindst i funktionaliteten for brugeren, plejepersonale og pårørende. Det er derfor vigtigt først at se nærmere på den pågældende dør før valget af dørtrinsrampen foretages. Nedenfor ses 4 illustrationer af døre. 

Når der skal vælges en dørtrinsramper til en hjørneplaceret dør, midtfor placeret dør, dybtliggende dør eller gang med mange døre bør man være opmærksom på tilgængeligheden, når udvælgelsen foretages.

Vælges en dørtrinsrampe uden hjørner, vil dette bevirke at gennemkørsel skal foregå lige på rampen. Dette kan være et problem, hvis døren f.eks. befinder sig i en spisestue med mange møbler eller lign. Ved denne type rampe skal brugeren og plejepersonale måske køre en "omvej" omkring et spisebord for at kunne benytte rampen. Dette er ikke særligt hensigtsmæssigt.

Hvis der monteres et hjørne på dørtrinsrampen, bliver tilgængeligheden væsentligt forøget. Det er nu muligt for bruger og plejepersonale at benytte rampen fra alle sider.

STANDARD KIT RAMPER
Har du brug for en rampeløsning "her og nu", er denne serie det helt oplagte valg. 
Der findes 5 forskellige Ramp KIT Systemer at vælge imellem, alt efter hvilken højde du skal bruge rampen i.

KIT 1

1,8 cm. - 5,5 cm.

Bredde 75 cm.

Længde 25 cm.

KIT 2

3,6 cm. - 9,1 cm.

Bredde 75 cm. 

Længde 50 cm.

KIT 3

7,2 cm. - 12,7 cm.

Bredde 75 cm.

Længde 75 cm.

KIT 4

10,8 cm. - 16,3 cm.

Bredde 75 cm.

Længde 100 cm.

Kontakt CuraTec Nordic for mere information