Pulserende lys. Permanent hårfjerning. IPL.

Dette er den nye æstetiske enhed til permanent hårfjerning med intens pulserende lys.

Mulighed for at behandle forskellige fototyper takket være de 3 filtre, der vælger de forskellige intensiteter af rødt lys, 610, 630, 645 nm. Lysstrålerne valgt af disse filtre virker på hårmelanin.

Energien absorberet af chromophorerne af melanin i hårsækken øger hårlampens temperatur og forårsager dens termiske ødelæggelse og ødelæggelsen af ​​kapillærerne.

De første resultater af permanent hårfjerning er synlige allerede efter anden session : hårvækst falder, nogle hudområder bliver hårløse, hårets hastighed falder.

Ved at øge de udførte sessioner vil det også øge dagene mellem sessionerne som følge af afmatning af hårvæksten. I vores kliniske undersøgelse var der behov for 4-8 sessioner for at få resultater opretholdt i lang tid.

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling,

Hvad er pulserende lys?

Det intensiverede pulserende lys (IPL) er en ikke-invasiv behandling, der bruger pulser af synligt lys ved høj intensitet.

IPL er en af ​​de mest krævede teknologier hos skønhedssaloner og læger, fordi det er i stand til gradvist at reducere væksten af ​​uønsket hår og foto forynge huden.

Afhængigt af bølgelængden og de anvendte filtre er det muligt at udsende lysstråler med forskellige egenskaber til de forskellige formål.

FOTOUDVIKLING .

IPL er i stand til at stimulere hudens metaboliske processer gennem varmen. Alderspletter, couperose, rosacea mindskes, og varmen stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin, to ubetydelige stoffer, der gør huden mere elastisk og tonet. 

Som følge heraf forbedres rynkerne og strækmærker bliver glattere. Flashlampen til IPL har også en bakteriedræbende effekt mod acne.

PERMANENT.

Bølgelængden på 610 - 1200nm anvendes til endelig epilering, da lyset, der udsendes ved disse bølgelængder, absorberes af melaninet i hårsækken. 
Melanin overfører flashens energi til hårpæren, som ødelægges af varmen.

 

 

 

 

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling,

De der gennemgår intens pulserende lysbehandling bør følge følgende regler:

Du må ikke gøre behandlingen på brun eller på tatoveringer.
Udfør ikke behandlingen, hvis din patient tager eller har taget fotosensibiliserende stoffer eller antibiotika i de foregående uger.
Udsæt ikke direkte sollys eller sollys i mindst to uger efter den sidste behandling.

Fordele.

Øget kollagen og elastin, overfladiske rynker er fyldt, huden ser mere tonet og glattere ud.
 

PERMANENT HÅRFJERNING. 

Den varme, der overføres fra håret til hårpæren, fører til termisk destruktion af små blodkar, som bærer næringsstoffer til pæren, hvilket forårsager et progressivt fald i håret.

 

 

Behandlere med ​​Intense pulserende lys Action Light skal overveje hårets vitale fase. Det har vist sig, at de bedre resultater opnås i anagenfasen (hårets vækstfase), fordi melanin er mere koncentreret.

På grund af dette foreslår vi at barbere området, der skal behandles en uge før behandlingen, for at ramme pæren.

Det anslås at ca. kun 30% af det behandlede hår er i anagenfase, på grund af dette er det nødvendigt at gentage flere behandlinger for at prøve at ramme hver pære i denne særlige fase.

Ultralyd, Fysioterapi behandling ultralydFysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling,

PL Med (medicinsk pulserende lys)

IPL Med er den pulserende lysteknologi til permanent hårfjerning og PHOTO-REJUVENATION-behandlinger, der leveres med medicinsk certificering . Det pulserende lys bruger forskellige bølgelængder af rødt lys:

fra 610 nm til 645 nm - til fotoepilation
fra 570 nm til 515 nm - til fotoforyngelse
540 nm - telangiectasy behandling
400 nm - besejre de bakterier, der forårsager acne .

Afhængigt af det område, der skal behandles, er der normalt behov for 8-12 sessioner for at opnå de ønskede resultater.

Kontakt os for nærmere information