Plejesenge hospital og hjemmepleje

plejeseng, hjemmepleje, seng, kørestol, kørestole, manuel kørestol, elektrisk kørestol, mobilitet, ramper, badestol, handicap,

Luna 2 Standard

Standard Luna-sengen er en stilfuld, profileret, elektrisk seng i høj kvalitet, med et brugerhåndsæt for bekvemmelighed og fuld hængehest i træ for sikkerhed. Sengen leveres komplet med en løftestang for ekstra brugerbevægelse og uafhængighed. 

3 motorer giver optimale indstillings muligheder og er særdeles velegnet i alle hjemmepleje miljøer.

Elektrisk indstilling af hovedgærde eller manuelt. Elektrisk indstilling af knæ position. Indstilling af ben position manuelt eller med motor.

Den multijusterbare madrasplatform med 4 sektioner giver komfort og hjælper med korrekt holdning.

Minimum højde i 2 indstillinger 33 cm eller 44 cm. over gulv til bund af sengen. Maksimum højde er 74,5 cm over gulv til bunden af sengen.

Totalvægt inkl. madras 175 kilo.

Kan også leveres som Ultra Lav med minimum højde fra gulv til sengebund 20,5 cm. Specielt velegnet til personer som kan falde ud af sengen eller er bange for at falde ud af sengen.

Plejeseng, Plejeseng hæve sænke, senge, hjemmepleje, kørestol, kørestole, manuel kørestol, elektrisk kørestol, mobilitet, ramper, badestol, handicap,

Luna Basic 2 Budget

En økonomisk tre-motor version af Luna-sengen med lignende funktioner bortset fra knæspændefaciliteten og overdækkede sengender. Benene kan løftes manuelt eller med den fire motorversion elektrisk. Let at bruge i alle hjemmeplejemiljøer.

 

Plejesenge, Plejeseng justerbar,kørestol, kørestole, manuel kørestol, elektrisk kørestol, mobilitet, ramper, badestol, handicap,

Alois - Alzeis

Sikkerhed, praktisk og æstetisk.  En seng i lav højde til patienter med bl.a Alzheimers sygdom. Meget lav minimumshøjde og maksimal højde op til 720 mm.  Det er kompatibelt med de fleste patientlifte på markedet. 

3 funktioner elektrisk seng med knæspænde 

Beskyttende transportdæksel til træpaneler

Louis Philippe træpaneler

 

Plejesenge,

Illico medicinsk seng

Illico-sengen er en medicinsk seng, der kombinerer et attraktivt design og ultra-hurtig samling uden ekstra værktøjer. Den fås i en version af 2 eller 3 funktioner og kan konfigureres på niveau med paneler, barrierer og sengeheste i træ eller aluminimum.. Det er også muligt at omdanne en 2-funktionsleje til en 3-funktionsseng på et par minutter.

Alt er designet, så en person let kan samle og adskille sengen til opbevaring på meget kort tid.

 

plejeseng, hjemmepleje,kørestol, kørestole, manuel kørestol, elektrisk kørestol, mobilitet, ramper, badestol, handicap,

Interval klassisk seng

Interval er en klassisk seng og har en elektrisk justerbar hovedstøtte. Ved blot at trykke på en knap bevæger hovedstøtten sig i en mere lodret position, så personen kan læse, spise eller se tv. Fodstøtten kan placeres manuelt i den rigtige position. Denne høj / lav seng har 4 hjul, hver med en separat bremse, hvilket garanterer stabilitet.

Sengen kan samles og adskilles hurtigt og uden værktøj.

Ekstra muligheder:

• Seng med elektrisk knæspænde

• Sengebord

• Dæk til transport af træpaneler

• Træbundramme

• Central bremse

Interval XXL brugervægt 240 Kg.

Classic 3-funktionsi interval senge har elektriske justeringer og fås i 1200 og 1400 mm. Leveres i en hvid eller beige ramme med en madrassebund. 

Benpartiet er forsynet med et elektrisk justerbart knæspænde, hvorimod fodpartiet kan indstilles manuelt. Kan bestilles med træbevoksede eller metal sideskinner. 

Maks. brugervægt: 240 kg.

Kontakt os for nærmere information