Patient - Ansigt - Beskytter fra Samarit. Til operationer i nakkeområdet.
Patient ansigtsbeskytter blev udviklet baseret på erfaringer fra kirurger, anæstesilæger og specialiseret opbevaringspersonale.
Under langvarig kirurgi i nakken, f.eks. I tilfælde af struma, er området omkring patientens ansigt og ventilationsrør i fare. Implikationer af dette er utilsigtet skiftede rør og skader på øjne og næse (ved at placere arme over patientens overdækkede ansigt). Ikke uden god grund er læger og personale på udkig efter passende ansigtsbeskyttelse. Den dag i dag improviserer de stadig under betydelig risiko.

Ansigtsbeskytter blev udviklet til at beskytte patientens ansigt under operationen i nakken (struma, dekompression af nakkehvirvlerne, halspulsårerne osv.). Det gennemsigtige visir fungerer som en beskyttende afskærmning for ansigtet og tilbyder også SA'er et sted at hvile deres underarme. Røret, vejrtrækningskredsløbet, hovedet og halsområdet holdes stabilt og beskyttet. Selv under stillingsændringer midt i operationen. Hovedet og nakken hviler på en viskoelastisk pude. Til operationen kan nakken lænes tilbage ved hjælp af luftpuder og hovedet skrånende.

Til forskellige modeller af operationsbord kan du vedhæfte adaptere til siderne af ansigtsbeskytterens base. Beslagets riller til åndedrætsrørene, pumperne og luftpuden er placeret på bagsiden af ​​bundpladen.

Det gennemsigtige visir er højdejusterbart og kan vippes. Bolthåndtagene fastgør højden, og hældningen sikres med låsebolten.

Patientens ansigtsbeskytter kan fastgøres til en kuppelstøtte eller bordpladen. Det er let at bruge og øger patientsikkerheden. Under længere indgreb er patientens ansigtsbeskytter et hjælpemiddel for SA'er og understøtter dermed indirekte kirurgen.

Patient ansigtsbeskytter er lavet af plast (kulfiberlook), er gennemtrængelig for røntgen og er latexfri. En dobbelt luftpude med håndpumper giver separat støtte til hoved og hals. Sættet læner sig tilbage og hælder. Viskoelastiske puder understøtter patientkomfort.

Kontakt CuraTec Nordic for mere infromation