Radiofrekvens.

Hvad er radiofrekvens?

Radiofrekvensen er baseret på udledning af radiobølger i høj frekvens og udnytter den termiske energi, som vævene producerer, når de rammes af bølgerne. 
Bølgerne trænger dybt ind i dermis og frigiver varme til det omgivende væv.

Dette gør det muligt at "opvarme" kollagenet, hvilket forårsager en sammentrækning, der reflekteres på huden, det giver mulighed for at øge fastheden og en følgelig løftende effekt. 

Effektens grad afhænger af det behandlede vævs varmeledningsegenskaber, derfor væv med højere impedans, såsom fedt, genererer mere varme og fremkalder en større termisk effekt.

Det princip, som RF er baseret på, er den temperatur, der forekommer over de behandlede områder, der transporterer energi til dybdermen og de subkutane lag.

På denne måde kan du forbedre cellulær funktion og blodcirkulation , stimulerer lipolyse af subkutant fedt og øger syntesen af ​​kollagen.

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic, Laserbehandling,

 

 

 

 

 

 

 

RF Smart Evolution (Radiofrekvens)

RF smart evolution er den innovative radiofrekvens, der udsender behandlinger både  MONOPOLAR og BIPOLAR til ansigt og krop.

Afhængigt af det ønskede resultat og det område, der skal behandles, kan operatøren nemt vælge den bedste teknologi (mono eller bipo).

Bevist resultater for følgende behandlinger:

 • Cellulite
 • Lokaliseret fedt
 • Strækmærker
 • Bryst atony
 • Hudslaphed
 • Asfyxeret hud
 • Senescence af væv i ansigt og nakke
 • Rynker, ar, acne

Radiofrekvensen kan være monopolar eller bipolar: den første giver en mere effektiv, fordi den trænger ind i dermis i fuld tykkelse og langs hypodermis fibrous septa fører til overfladisk muskelstruktur. Bipolar radiofrekvens tværtimod forbliver mere på overfladen og når ikke dybe lag af dermis og fibrøs septa.

MONOPOLAR RADIOFREQUENCY
Den monopolære radiofrekvens bruger et håndstykke med kapacitive elektroder og en returplade, som skal placeres i nærheden af ​​det område, der skal behandles. Takket være koblingen af ​​de to elektroder leveres RF'en korrekt.

BIPOLAR RADIO FREQUENCY
I den bipolare radiofrekvens forekommer den aktuelle passage mellem to elektroder (poler) til stede på samme håndstykke.

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic, Laserbehandling,

Fordele:

Radiofrekvensen fremkalder varme til væv har følgende fordele:

Stimulering af kollagenproduktion resulterer i afslapning og øget fasthed på huden, der kaldes løfteeffekt.

Reaktivering af lokal mikrocirkulation inducerende eliminering af vandretention og lymfatisk stasis.

 

 

 

Oxygenering af vævene ved at stimulere mikrocirkulationen.

Gradvis forbedring af rynker

Reduktion af cellulite

Reduktion af fedt lokaliseret

Reduktion og udjævning af strækmærker, ar, ujævnt væv

Løftning af brystmuskel gennem stimulation af suspensionen

Foryngelse af væv i ansigt og nakke

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic, Laserbehandling,

RF SMART EVOLUTION er en teknologi, der bruges til sine gode resultater, og fordi den ikke har kontraindikationer og kan bruges selv om sommeren.

Anvendelsen af ​​de forskellige tilstande monopolar eller bipolar betyder en anden dybde af handling på grund af dette en anden anvendelse afhængigt af problemet at behandle.

 

 

 

Den bipolare radiofrekvens, takket være de to polariteter på samme applikator, kan bruges på ansigt til behandling af acne ar, rynker, psoriasis og teleangiectasi. på små kropsområder for at behandle stregmærker. 

Kontakt os for nærmere information