Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil, digital røntgen

Mobilt røntgen billed

Radiologi er bogstaveligt talt på farten med mobilt digitalt røntgenudstyr. Denne røntgenrevolution gør det nemt at få adgang til røntgenudstyr, da de kan transporteres til ethvert sted på hospitalet. Disse mobile røntgenenheder er gearet med let at transportere på hjul og gør systemet miljøvenligt. Vores mobile røntgenenheder kan bruges overalt på hospitaler, klinikker, militære installationer overalt i verden samt ved behov for anden digital billeddannelse.
 

Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil, digital røntgen

Ultisys 3,5

Ultisys 3.5 er et omfattende og alsidigt mobilt radiografisystem fra  med letanvendelige, velprøvede funktioner til strømlinet drift. Ultisys 3.5 giver let mobilitet og hurtigere billedbehandling, hvilket gør den til den bedste løsning på tværs af alle afdelinger.
 

Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil, digital røntgen

Oversigt

Ultisys 3.5 er designet til radiografisk billeddannelse til brug på hospitaler og sundhedscentre og i forskellige kliniske specialiteter som Radiologi, Ortopædi og Urologi. Ultisys 3,5 bliver brugt alle de væsentlige krav, der tages i betragtning til brugervenlighed, mobilitet, manøvreringsbar med billeder i høj kvalitet.
 

Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil, digital røntgen

Fleksibilitet

Unisys 3,5 er ideel til røntgenbilleder af bryst, kranium, ekstremiteter og specielle undersøgelser inklusive Barium IBP og rutinemæssige ortopædiske undersøgelser. Der findes også et udvalg af valgfrit tilbehør: Horisontale og manuelle multi-position og undersøgelsesborde.
 

Kompakt og slank design. Brugervenligt tastatur. Opbevaring og stor kassetekasse. Håndbremser med automatisk stop Letkørende hjul.  

Mikro-processor baseret kontrolsystem. Institutionel drift baseret på anatomisk program (APR) med grafiske nøglekontakter. Manuel valg af driftsparametre.

Uafhængig valg af radiografiparametre (KV, mAs) med digitalt display Automatisk beskyttelse mod overbelastning af røntgenrør Modbalanceret op / ned bevægelse af rørarmens lette placering

Bredere rækkevidde af røret med hensyn til patienten, især i traumetilfælde. Brugervenlighed med bremsesystem. Dosisudgang, selv med forskellige netspændinger

Kontakt os for nærmere information