desinfektionsmaskin, miele desinfektionsmaskiner, curatec miele, reng√łringsmaskine instrumenter

Med en desinfektionsmaskine fra Miele får klinikken et førstklasses produkt indenfor rengøring og desinfektion af klinikkens instrumenter og Brand & Beredskab sikres sikker desinfektion af åndedrætsværn og tilbehør.

 

Alle maskiner overholder dokumenteret alle lovkrav indenfor desinfektion og er medicinsk godkendt i henhold til

EN ISO 15883 standard.

CuraTec Nordic tilbyder  lægeklinikker, laboratorier, beredskab og brand samt den veterinære sektor den absolut bedste løsning indenfor rengøring og desinfektion af instrumenter og åndedrætsudstyr.

Med en Miele desinfektionsmaskine frigøres der funktioner i klinikken som kan anvendes til mere patient relateret funktioner og dermed en merindtjening.

Klinikken får en patient og personalesikkerhed  som overholder alle retningslinjer i NIR fra Statens Serum Institut omhandlende Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer om desinfektion af instrumenter.

 

Miele Professional er førstevalget for professionelle brugere, som stiller store krav til rengøringen. Alle former for medicinske instrumenter – selv robotinstrumenter med smal hals eller sarte ortopædiske motorsystemer – samt førsteklasses laboratorieglas, senge og forskellige industrikomponenter bliver uden problemer rengjort, desinficeret og eventuelt steriliseret. Skræddersyede funktionskendetegn og anvendelsesspecifikke programmer muliggør perfekte rengøringsresultater, mens materialerne behandles yderst skånsomt. Samtidig danner Mieles velkendte høje kvalitet grundlaget til en meget effektiv brug af ressourcer, tid og personale.

 

Rengørings- og desinfektionsmaskinerne fra Miele Professional muliggør sikker og dokumenterbar rengøring og desinfektion af medicinske instrumenter. Samtidig behandles instrumenterne særligt skånsomt.

Førende instrumentfabrikanter som Aesculap og Geuder har i årevis anbefalet rengøring af deres instrumenter med Miele Professional.

For at kunne rengøre medicinprodukter sikkert og skånsomt tilbyder Miele Professional et bredt sortiment af over- og underkurve, vogne samt indsatser til et bredt udvalg af instrumenter.
 

Med introduktionen af rengørings- og desinfektionsmaskinerne i PG 85-serien er tilbehørssystemet komplet revideret.

Højeste fleksibilitet

Kan ændres på genial vis. Det nye mobile unit

Det store udvalg af Miele Professional tilbehør omfatter vogne, kurve, moduler og indsatser til stort set alle instrumenter og laboratorieglas. I de nye rengørings- og desinfektionsmaskiner i PG 85-serien er vogn- og kurvesystemet komplet revideret. Udover en særlig effektiv vand- og tørringsluftstrømming er de nye vogne og kurve modulopbygget.. På denne måde opnås ikke kun en øget kapacitet, men også størrefleksibilitet. Således kan der fx på laboratorier med selv kun få kurve og vogne anbringes meget forskellige utensilier. En anden fordel: På grund af det modulopbyggede system kan fremtidige udvidelser implementeres super let og omkostningseffektivt.

Med System4Med tilbyder Miele Professional et komplet system til sikker og effektiv instrumentrengøring i lægepraksisser, operationscentre og på klinikker. System4Med er udviklet på grundlag af mange års erfaring og i samarbejde med eksperter fra praksissen og opdeler konsekvent den samlede rengøringscyklus i fire trin: Rengøring/desinfektion, sterilisation, dokumentation og garanti. I hvert enkelt af disse trin stiller Miele Professional effektive maskiner og software, tilbehør samt omfattende serviceydelser til rådighed. Idet samtlige komponenter findes på et sted, er de perfekt tilpasset til hinanden. Resultatet er en meget problemfri, materialeskånsom og økonomisk rengøring. 

CuraTec Nordic leverer til både

Læge og speciallæge praksis.

Brand & beredskab

Veterinære sektor.

 

Med vor professionelle og brede erfaring indenfor området om rengøring og desinfektion kan vi tilbyde at udarbejde forslag, som vil betyde maksimal sikkerhed for personale og patienter.

Brug nedenstående link til sider om mere detaljeret beskrivelse.

CuraTec Nordic hjælper klinikken til den optimale løsning tilpasset den enkelte klinik og arbejdsrutiner.

Installation udføres altid af en Miele tekniker og herefter vil CuraTec Nordic undervise og vejlede personalet i daglig brug og instrumentpleje så alt fungerer perfekt fra første dag.

CuraTec Nordic tilbyder leasingaftaler af desinfektionsmaskiner så klinikken bevarer kapital og likviditet. 

Kontakt os og hør nærmere om Miele desinfektionsmaskiner og løsninger.

CuraTec Nordic håndterer fra  første kontakt til den endelige installation hele processen og udarbejder gerne forslag til eventuel leasingaftale.

Kontakt os for nærmere information