Sengemadrasser, hospitalmadrasser

Medicare 50

Den øverste viskoselastiske overflade er 7 cm høj med en massefylde på 60 kg og en åben cellestruktur, der reagerer på kropstemperatur, tryk og fugtighed, hvilket giver mulighed for bedre luftstrømning mellem patientens hud og madrassen. Den er termofølsom, så den reagerer på kropsvarme, automatisk og optimal justering til kroppen. Det fordeler kropsvægten, øger understøtning og reducerer således trykpunkter, letter blodcirkulationen, bidrager til forebyggelse af tryksår.

Dets åbne cellulære struktur og dens flere alveolære kanaler tillader en kontinuerlig luftstrøm, hvilket favoriserer absorption af fugtighed og opretholder en behagelig og konstant kropstemperatur. Den nederste del af kernen er 8 cm i højden af ​​Biocell Maxipore, et materiale, der består af millioner af åbne celler, der er kommunikeret med hinanden, som også tillader den frie luftstrømning fra de øvre kanaler, hvilket sikrer en konstant iltning af madrassen. Madrasssen indeeholder ikke medicinske kontraindikationer eller skadelige eller giftige elementer for helbredet.

Øko-Tex Standard 100-certifikat. Fri for latex. Selvslukkende. Den kan tilpasses  hospitals og geriatriske senge. Høj maksimal belastningskapacitet.

Madrassekernen består af tættere skum, så madrassen har en belastningskapacitet på 230 kg. Mål: 190 x 85 x 15 cm.

Fås i andre størrelser og tykkelser (se). Omslag inkluderet.
 

Hospitalmadras , madrasser til hospitaler

Medicare 40

Den øverste overflade er lavet af grafenvisko elastisk materiale med HR50-densitet; det er så viskoselastisk med høj permeabilitet på grund af dets åbne cellulære struktur, hvilket giver en bedre ydelse i luftstrømmen. Indholdet af ​​ekspanderbare grafitpartikler tilvejebringer termoregulerende egenskaber. Til disse egenskaber skal tilføjes dens mangfoldige arealdesign på overfladen, der udvikler et innovativt ergonomikoncept gennem dets former, der hjælper med at lette kroppen og fordelingen af ​​vægten, til at frigive trykpunkter og forhindre huller.. Denne madras kan bruges til patienter med grad III-mavesår. HR40 Visco Respirel mellemlag har en vigtig egenskab; den er retikuleret såvel som den opretholder en stor luftgennemtrængelighed, der favoriserer madrassen sved og svarer til de maksimale krav til komfort, friskhed og holdbarhed. Både viskoelastiske og termofølsomme lag reagerer på kropsvarme og tilpasser sig perfekt til kroppens anatomi, frembringer den ønskede effekt af at lindre tryk og forbedre blodcirkulationens lindring af tryk og sved er væsentlige egenskaber ved de liggende overflader, der bidrager til at reducere sengehudene

.Den nedre del af madrassen består af højcellespænding Biocell polyurethanskum HR30, åben celle, med tværgående kanaler til artikulation. Det er det ideelle materiale til understøttelse af det viskoelastiske lag, da det mere øger madras tilpasningsevne, hvis det er muligt. Indeholder ikke medicinske kontraindikationer eller skadelige eller giftige elementer for helbredet.

Øko-tex Standard 100-certifikat. Fri for latex. 

 Høj maksimal belastningskapacitet. Madrassekernen består af tættere skum, som madrassen har en belastningskapacitet på 230 kg. Mål: 190 x 85 x 15 cm. Fås i andre størrelser og tykkelser (se). Omslag inkluderet.
 

Medicare 30

Den øverste overflade af madrassen er lavet af viskoselastisk skum med en HR 50-densitet, termosensitiv åben celle. Madrassen tilpasser sig perfekt til kropsformen og skaber en form af den, undgår trykpunkter og fordeler liggende område og hjælper med til en korrekt blodcirkulation.

Takket være det åbne celle-system tillader det en fri luftcirkulation undgår en høj grad af fugt. Madrasssens nederste del er lavet af polyurethanskum af HR 30, hvilket giver den perfekte støtte til det øvre viskoselastiske lag, hvilket sikrer en optimal fasthed og fleksibilitet for kroppen.

Det præsenterer ikke medicinske kontraindikationer eller skadelige eller giftige elementer for helbredet.

Øko-Tex Standard 100 certifikater. Fri for latex. Standardmål: 195 x 85 x 13 cm. Tilgængelig i andre størrelser og tykkelser (se). Omslag inkluderet
 

Medicare 20

Designet med enkeltkerneskum med en HR-30-densitet. Den øverste overflade af madrassen har tvær- og langsgående profiler jævnt fordelt over hele overfladen. På grund af dette design er der en bedre luftcirkulation mellem patienten og madrassen, hvilket afhjælper patientens sved og reducerer hudens fugtighed. Det hjælper også med at fordele trykket optimalt og sikre den nødvendige tilpasning for at opnå en sund hvile.

Det præsenterer ikke medicinske kontraindikationer eller skadelige eller giftige elementer for helbredet.

Øko-Tex Standard 100-certifikat. Fri for latex. Det kan tilpasses perfekt til leddede hospitaler og geriatriske senge; det påvirker ikke brugen af ​​sidereglerne. Det kan leveres til bariatriske patienter. Madrassekerne gør det muligt at understøtte en belastning på 230 kg.

Mål: 195 x 85 x 14 cm. Fås i andre størrelser og tykkelser (se). Omslag inkluderet.
 

Medicare 10

Polyurethanskum madras med 25 HR tæthed, dannet af tusinder af celler, der er forbundet til hinanden. Giver den fasthed og tilpasningsevne, der er nødvendig for at nyde en sund hvile. Det præsenterer ikke medicinske kontraindikationer, ingen skadelige eller giftige elementer for helbredet. Øko-Tex Standard 100-certifikat.

Fri for latex. Det kan tilpasses perfekt hospitaler og geriatriske senge.

Kan leveres til bariatriske patienter.

Standardmål: 195 x 85 x 13 cm. Fås i andre størrelser og tykkelser (se) Omslag inkluderet
 

Kontakt os for nærmere information eller send os en besked besked.