Manuelle kørestole til børn

Kørestol til børn, børnekørestol, manuel kørestol

Model 708

Klassisk kompakt robust kørestol i stål med forskydning af baghjulene for forbedret stabilitet. Er udstyret med Quickrelease-system til hurtig og nem fjernelse af baghjulene.

Komplet med et nylon sæde og ryglæn og sving armlæn. Små hjul på de forreste fodplader beskytter vægge og møbler, mens du bevæger dig rundt.

Gummipipningstykker bagpå for at gøre det lettere at vippe stolen, når der mødes en forhindring. Leveres i farver C16 blå og C29 grå.

 

Eclips X4

Ultra let Eclips X4 til børn konstrueret i aluminium og tilbyder en ultra let kørestol kombineret med robusthed og brugervenlighed. Udstyret med tøjbeskyttere resulterer i et meget moderne look. Uden hjul og fodstøtter vejer Eclips X4-børnene ikke mere end 9 kg, hvilket gør den meget nemt at transportere.

• Quickrelease baghjul

• Forgaffler af aluminium justerbar i højden

• Intern og ekstern sammenfoldelig fodplader.

Fås også som Kit T30 push-version med AR 12 '' baghjul.

 

 

 

 

Sagitta Aktiv

Ultra let Sagitta aktiv til børn er den mest aktive kørestol til børn. Et spejlbillede af Sagitta for voksne, men endnu vigtigere vokser denne kørestol med barnet takket være de mange justeringer.

Rammen er konstrueret på en sådan måde, at der kan ændres på sædebredden, så kørestolen kan vokse med barnet.

Fås i mange forskellige farver og mange muligheder.

Leveres i farverne:

C20 Blå - C41 Grøn

C52 Gylde - C53 Orange

C55 Stål - C57 Rød

 

Gemini 2

Multifunktionel Gemini er en klapvogn af aluminium. Designet tillader forskellige tilpasningsmuligheder. I denne standardversion tilbyder vi en:

5-punkts sikkerhedssele • Spreder til ben.

Hovedstøtte • Aftagelige baghjul • Formbart hovedstøtte Justerbare side støtter • Sikkerheds sele

En klapvogn som forældrene elsker ikke kun for sin fremragende funktionalitet, men også for kvalitetsdesignet og frem for alt - den samlede vægt er ikke højere end 13,5 kg.  Leveres komplet med en pumpe, justerbar skub, pedalbremse og justerbar fodplade.

Kontakt os for nærmere information