Kiran er specialiseret i fremstilling af noget af verdens fineste radiologiudstyr, tilbehør og strålingsbeskyttelsesprodukter. Udover beskyttelsesprodukter omfatterKiran også røntgenløsninger såsom Surgical C-Arm-produkter. Kiran er placeret som en af ​​verdens førende inden for radiologi og er et brand kendt for sine fremragende kvalitetsprodukter og uovertrufne servicestandarder. Som radiologi-afdeling af det globalt anerkendte Trivitron Healthcare-brand er Kiran repræsnteret i mere end 165 lande over hele kloden.

Kiran er en global leder inden for radiologisektoren. Kiran er også den valgte partner for nogle af verdens førende producenter af billedprodukter som Fuji, Agfa og Carestream (Kodak).

Kirans produktsortiment er lavet med præcision og ansvar på vores avancerede produktionsfaciliteter. Hver af vores produkter opfylder og overskrider internationale kvalitetsstandarder.

 I de fire nordiske inklusiv Grønland, Island og Færøerne samt de Baltiske lande Estland, Letland og Lithauen er CuraTec Nordic eneforhandler af alle Kiran produkter og leverer alt fra beskyttelses produkter mod stråling både for personale og patienter til avancerede røngten og radiologi udstyr.

Radiologi beskæftiger sig med strålingsenergi, der hjælper med diagnosen og behandlingen af ​​sygdomme. Denne medicinske specialitet beskæftiger sig med stråling til diagnose og behandling af sygdomme, der bruger ioniserende stråling, såsom røntgenstråler og ikke-ioniserende stråling, såsom ultralyd. Det er yderligere opdelt i to brede områder - diagnostisk radiologi og interventionsradiologi.
 

Kiran har gjort menneskeliv sikrere og sundere ved at fremstille noget af verdens fineste radiologi og billedudstyr, tilbehør og strålingsbeskyttelsesprodukter i mere end tre årtier. Kiran er engageret i radiologi og tilbyder produkter til interventionsradiologiske og kardiologiske procedurer, kirurgi, konventionelle og digitale radiografisystemer, strålingsbeskyttelsesprodukter og billedbehandlingstilbehør indtager en fremtrædende plads i Kirans portefølje.

 

I dag udføres de komplicerede operationer med præcis billedvejledning, hvilket gør det let for kirurgerne. Disse billedstyrede operationer bruger systemer, der fanger og videresender patientens anatomi og kirurgens præcise bevægelser i realtid, der er fanget gennem kameraer eller elektromagnetiske felter. Kiran leverer som billed- og radiologimærke C-Arm maskiner til at hjælpe kirurgerne under kritiske operationer.

C-Arm Solutions hjælper lægerne med at se det indvendige af kroppen uden at foretage noget snit. Den grundlæggende røntgenteknologi, der blev introduceret i 1896, fungerer stadig som et nøgleelement i identificeringen, diagnosen og behandlingen af ​​flere medicinske tilstande. Trivitron leverer både standardiserede og tilpassede løsninger til sundhedsudbydere over hele kloden. Trivitron tilbyder en bred vifte af høj præcision røntgenløsninger, der inkluderer kirurgisk C-arm, røntgenrådsrum og mobile røntgenbilleder.

Radiologi, Røntgen, mobil røntgen, C-arm

C-arm

C-Arm er et medicinsk billeddannelsesapparat, der er baseret på røntgenteknologi og kan bruges fleksibelt i forskellige OP-rum.

Radiologi, røntgen, mobilt røntgen-c-arm røntgen

Digital radiografi

Digital radiografi er en anden form for røntgenafbildning, der bruger digitale røntgen sensorer modsat traditionel fotografisk film.

Radiologi, Røntgen, mobil røntgen, C-arm

Mobilt radiologi

Radiologi er bogstaveligt talt på farten med mobilt digitalt røntgenudstyr. Denne radilogi løsning muliggør nem adgang til røntgenudstyr.

Radiologi, røntgen, mobilt røntgen-c-arm røntgen

Radiologi tilbehør

Kirans højtydende tilbehør til radiologi bruges i vid udstrækning i en række faciliteter som hospitaler, røntgenklinikker, lægeklinik, akut og tandlæge.

Efter mange års forskning og innovation har vi etableret os som strålebeskyttelses eksperter og udelukkende designet beklædning til interventionsradiologiske og kardiologiske procedurer, kirurgi, CT-scanninger og generel radiologi.
 

Med Kirans brede udvalg af strålingsbeskyttelsesprodukter er der aldrig noget kompromis med billedkvalitet og sikkerhed. Kirans portefølje er lavet af proprietære materialer, der hver især er designet til specialiserede formål. Foruden røntgenkassetter, producerer Kiran også tilbehør til strålebeskyttelse såsom strålebeskyttelse forklæder, skjolde og vest.

 

 

Røntgen skjold, Røntgen skjolde,

Stråling beskyttelses skjolde

Kirans sortiment af specielle og multifunktionelle skjolde beskytter de følsomme dele af den menneskelige krop.

Radiologi, røntgen, mobilt røntgen-c-arm røntgen

Stråling beskyttelses beklædning

Med Kirans brede udvalg af beskyttelsesprodukter er der aldrig noget kompromis med billedkvalitet og sikkerhed.

Røntgen beskyttelses briller,

Stråling beskyttelsesbriller

Kirans sortiment af briller er specielt designet til at beskytte det følsomme menneskelige øje mod stråling.

Stråling beskyttelses handsker

Et af de fremtrædende organer i vores krop lejlighedsvis udsat for den direkte røntgenstråle er hænderne.

Kontakt os for nærmere information