INDGANGSMÅTTER
Det er en rigtig god ide, at få en måtte foran indgangen til skoler, fritidsordninger, SFO og så videre da børn som bekendt slæber en masse skidt med ind når de har været ude og lege i skolegården eller i sandkassen. For at reducere det skidt der bliver slæbt med ind, kan man lægge en måtte. Måtten er nem at vedligeholde, og har en lang levetid.

Indgangsmåtter kan lægges med farvede fliser spredt rundt på måtten, til stor glæde for børnene. Dette gør det ekstra atraktivt for børnene at hoppe fra farve til farve, og samtidig hoppe snavset af fodtøjet.

Udover man mindsker at få skidt med indendørs, så får man oveni købet gladere rengøringspersonale.

Med en indgangsmåtte liggende foran indgangen til bygningen, reducerer man mængden af sand (sandpapir) og småsten (huller i linolium) som bringes med fodtøjet ind. Helhedsintrykket bliver bedre og reducer behovet for rengøring.

Det mindre slid på gulvbelægningen indendørs, øger levetiden af denne betragteligt.  

Måtten er opbygget af 25 x 25 fliser, så de er nemmere at tilpasse, og ved udskiftning af slidte dele, ikke behøver at udskifte hele måtten, og blot kun de enkelte felter. Dette giver god driftsøkonomi.

Indgangsmåtter med indbygget rampe
I indgangsmåtter fra excellent kan man samtidig integrere ramper, så man kommer op i niveau med dørtrinnet, og ikke kommer på kanten med loven. Uanset hvor højt der er op til døren, så kan vi bygge ramper, med lige den hældning og bredde der ønskes.

I rampesystemet er der "indbygget" dræn, så man hurtigt og uden problemer kommer af med vand og slud. Overfladen bliver samtidig hurtig tør igen.

TEKST I INDGANGSMÅTTER
Ved mange huse findes dørmåtter foran entrédøren. I disse dørmåtter er der tit skrevet en hyggelig tekst, som møder gæster, når de ankommer.

På samme måde kan skrabemåtter ligeledes forsynes med tekst, figurer eller symboler - for derved at gøre måtten mere personlig - eller måske mere vigtigt - at navngive døre, bygninger m.v. Bogstaver m.m. samles af minifliser - dvs. små udgaver af fliserne, som gør det muligt at fremstille sin egen mosaik.

Minifliserne er fuldt ud lige så stærke som almindelige fliser, og tåler derfor samme belastning. Råvarersammensætningen er ligeledes den samme - dvs. 100% pvc-fri og 100% gift-fri.

Kontakt CuraTec Nordic for mere information