Argus

STEL: Epoxybelagt stålrørramme. 

Hovedgavl og fodgavl er let at aftage/montere. Komplet med holdere til tilbehør. (IV dropstativ, galge, osv.)  Madrasholdere på begge sider der bidrager til korrekt placering i sengen.

 

Komfort

Fire uafhængige og aftagelige ABS-sektioner. Ryglæns justering ved hjælp af et specielt designet håndtag til ubesværet betjening. Justering af knæbrud ved hjælp af en specielt designet håndtag til ubesværet betjening. Mekanisk betjent uafhængig fodstøtte for optimal ergonomi. Specielt designet højdejustering fra 425 mm til 830 mm.

Betjening

For at forbedre manøvrerbarheden har sengen fire drejelige hjul med en diameter på 125 mm, to med bremser.

Sikkerhed

Fire beskyttere på hvert hjørne af sengebunden. Foldbar sengehest.

Evogue

STEL: Epoxybelagt stålrørramme. Hovedgavl og fodgavl er let at montere/afmontere uden værktøj. Komplet med holdere til tilbehør i begge ender af sengen (IV dropstativ, galge osv.) Madrasholdere på begge sider der bidrager til den korrekte placering isengen. Ankerholder til stropper ved f.eks thorax . Hydraulisk pumpe-løftesystem, ved hjælp af en bilateral pedalindretning, understøttet for større stabilitet og kapacitet op til 250 kg.

 

Komfort

4 uafhængige og aftagelige sider af polyethylenafsnit med høj modstand, let at rengøre. Justering udført med gasfjeder. Fodafsnit uafhængigt af benafsnittet med mekanisk ledforbindelse, hvilket giver større ergonomi.

FOWLER position for at gøre patientens ophold mere behageligt. Hydraulisk højdejustering fra 450 mm til 765 mm ved hjælp af det bilaterale pedalsystem placeret på begge sider af sengen. Trendelemburg og reverse trendelemburg (+ -16º) ved pneumatisk aktivering og synkroniseret pumpe- og gassystem for at muliggøre en automatisk positionering 

FOWLER-POSITIONEN er af største vigtighed for patienter, der lider af hjerte- og luftvejsproblemer, da dette kan øge deres helbredsproces.

Betjening

Centraliseret bremsesystem og styreanlæg med hjul med diameter Ø 150 mm. HI-polyurethanlageroverflade med lav base for at beskytte sengemekanismen og lette rengøring. Høj kapacitet og plads til at lokalisere og placere iltflaske med grebholdere og resten af ​​patienttilbehør.

Sikkerhed

 4 beskyttere på Ø100 mm, placeret i hvert siderør, for at beskytte sengen under transport.

Lerma seng anvendes mange steder.

Lerma

STEL: Epoxybelagt stålrørramme. Hovedgavl og fodgavl er let at samle uden værktøj. Komplet med holdere til tilbehør (IV dropstativ, galge osv.) Madrasholdere på begge sider. der bidrager til optimal placering i sengen.

Komfort

To sektioner fremstillet i epoxybelagt stålnet. Nyttig overflade: 100%. Ryglæns justering ved hjælp af en specielt designet skrue til ubesværet betjening.

Betjening

Fast højde: 500 mm. For forbedret manøvrerbarhed er sengen udstyret med fire svinghjul med en diameter på 125 mm (to bremsehjul, to frihjul).

Sikkerhed

Fire buffere (en på hvert hjørne af sengebunden).

 

Hospitalsenge, patientseng, senge til hospiatler

Roa seng anvendes mange steder.

Roa

STEL: Epoxybelagt stålrørramme. Hovedgavl og fodgavl er let at montere/afmontere uden værktøj. Komplet med holdere til tilbehør (IV dropstativ, galge osv.) Sidebuer, der forhindrer bevægelse af madrassen.

 

Komfort

3 Uafhængige sektioner lavet af stålnetværkramme (valgfri MDF-sektioner)  Fast højde (52,5 cm).

Betjening

Afsnit justering ved hjælp af en specielt designet krumtap til ubesværet betjening. Uafhængig mekanisk betjent benstøtte.

Sikkerhed

4 beskyttende buffere i hvert hjørne for at beskytte sengen under transport. 2 individuelle bremser, hjul med en diameter på 125 mm. Denne seng overholder retningslinjerne 93/42 / CEE.

Hospital senge, Senge til hospitaler

Argus Trend

STEL: Epoxybelagt stålrørramme på 40 x 30 x 2 mm, med sektioner lavet af rør på 25 x 25 x 1,5 mm. Høj robust base lavet med rør på 50 x 30 x 2 mm, som gør det muligt at have en maksimal sikker belastning op til 250 kg. Nem aftagelig ABS Hovedgavl og fodgavl, med fastgørelsessystem uden brug af værktøjer, tilpasset i forskellige farver. Komplet med holdere til tilbehør. (IV-dropstativ, galge osv.). 4 kroge til poser på hver side af sengen. Madrasholdere på begge sider for optimal komfort. 8 Holdere til ankerremme placeres flere steder på. 4 uafhængige og aftagelige ABS-sektioner med høj modstand, let at rengøre.

Komfort

Mekanisk betjent uafhængig fodstøtte op til 5 positioner for optimal ergonomi, justeret gennem enhver side.

Betjening

For forbedret manøvrerbarhed drejer sengen fire Tente-hjul med en diameter på 125 mm, to med individuel bremse (EKSTRA centralbremse). Specielt designet højdejustering fra 430 mm op til 730 mm med krumtap for ubesværet betjening. Ryglæn og knæafsnit justeret af to forskellige 750 NW gasfjedre og håndteres med mono-håndtag med mulighed for at aktivere det fra begge sider. Trendelemburg / reverse trendelemburg justeres manuelt af to forskellige krumtøj, der er differentieret med to forskellige farver op til 12º. 5. hjul for at lette bevægelse og dreje sengen gennem smalle korridorer uden problemer.

Sikkerhed

Sikkerhedsafstande mellem alle sektionsfuger og artikuleringer i overensstemmelse med direktiv CE 93/42 / CE for at forhindre og undgå klemme ulykker. 4 beskyttende buffere på Ø100 mm, placeret i hvert siderør, for at beskytte sengen under transport. Epoxybelagte sengeheste i stål (ABS-sideskinner (ekstraudstyr)) med sikkerhedssystem i henhold til EN 60-601-2-52-standarden, der dækker over 80% af den samlede længde på sengen. Fronthåndtag fremstillet i ikke-ætsende nylon / fiber med håndtag for lettere justering.

Kontakt os for nærmere information eller send os en besked.