Galaxy Compact

STEL: Epoxybelagt stålrørramme. Hoved og fodgavl let at afmontere/montere. Komplet med holdere til tilbehør (IV dropstativ, galge osv.) Madrasholdere på begge sider. Sakseløft hæve-system for større stabilitet og belastning op til 230 kg.

 

Komfort

4 uafhængige og aftagelige ABS-liggende sektioner. Dobbelt automatisk anti-decubitus-regressionssystem. Det dobbelte auto-regressionssystem giver en fri plads til ben op til 18 cm. Dermed tillader det dobbelte auto-regressionssystem. Sektionsjustering udført med lavspændingselektromotorer i overensstemmelse med standardregel EN 60601-1. Uafhængig fodvinkel fra knævinklen ved mekanisk aktivering, hvilket giver større ergonomi. Hjælpestolposition for at give et mere behageligt patientophold.

Betjening

Elektrisk højdejusteringsområde fra 430 mm til 765 mm. Trendelemburg og reverse trendelemburg (+ - 16º) ved elektrisk aktivering. Centraliseret bremsesystem og styreanlæg- Hjul Ø150 mm. Patienthåndsæt med motiver og piktogrammer til let brug med låsetast.

Sikkerhed

Sammenklappelige sengeheste i fuld længde i epoxybelagt stål eller 4 uafhængige ABS sideskinner i overensstemmelse med standardregel EN 60601-2-52. Antiklemme systemer med automatisk motor slukker i tilfælde af at detekteres nogen hindring. 

Galaxy All Day

STEL: Epoxybelagt stålrørramme. Hoved og fodgavle let at montere/afmontere. Madrasholdere på begge sider for at give en korrekt liggende positionering. Sakseløft-løftesystem giver større stabilitet og belastning op til 250 kg. Fire moduler lavet af HPL.  KOMFORT: Sengeforlængelse (± 15 cm) med glidende linnedholder eller opbevaringssted. Dobbelt automatisk anti-decubitus regressionssystem, der tillader ryglæn og benstøtte. Det dobbelte auto-regressionssystem giver en fri plads til ben op til 18 cm. Sektionsjustering udført med elektriske motorer med lav tension i overensstemmelse med standardregel EN 60601-1. Uafhængig fodvinkel fra knævinklen ved mekanisk aktivering, hvilket giver større ergonomi. Stolposition for at give et mere behageligt patientophold.   

 

Komfort

Sengeforlængelse (± 15 cm) med glidende linnedholder eller opbevaringssted. Dobbelt automatisk anti-decubitus regressionssystem, der tillader ryglæn og benstøtte. Det dobbelte auto-regressionssystem giver en fri plads til ben op til 18 cm. Sektionsjustering udført med elektriske motorer med lav tension i overensstemmelse med standardregel EN 60601-1. Uafhængig fodvinkel fra knævinklen ved mekanisk aktivering, hvilket giver større ergonomi. Stolposition for at give et mere behageligt patientophold.   

Betjening

Elektrisk højdejusteringsområde fra 450 mm til 765 mm. Trendelemburg og reverse trendelemburg (± 16º) ved elektrisk aktivering. Centraliseret bremsesystem og styreanlæg. Hjul på Ø150 mm. 5. hjul for at tillade en let bevægelse og drejning af sengen gennem smalle korridorer og døre. Fjernbar skærmholder (valgfri). Aftagelig flaskeholder integreret i stellet. Personale kontrolpanel og patient håndsæt med motiver og piktogrammer til let brug. Personale kontrolpanel med forudindstillede funktioner (Trendelemburg, HLR, hjertestol og undersøgelsesposition) og lock-out sikkerhedsfacilitet.   

Sikkerhed

Termoplastisk understel dækker for at beskytte sengemekanismerne og for at lette rengøring. Sengeheste i rustfrit stål i henhold til standardregel EN 60601-2-52. Hurtigt nødudløsende ryglænsslippesystem i tilfælde af fejl i elektrisk eller batteribackup

Basic Care

STEL: Epoxybelagt stålrørramme. Hoved og fodgavle let at afmontere/montere. Komplet med holdere til tilbehør (IV dropstativ, galge osv.) Madrasholdere på begge sider for at muliggøre en korrekt liggende positionering. Sakseløft hæve-system for større stabilitet og belastning op til 230 kg.

 

Komfort

4 uafhængige og aftagelige ABS-liggende sektioner. VALGFRIT sengeforlængelse (+ - 20 cm).  Automatisk anti-decubitus-regressionssystem. 

Betjening

Sektionsjustering udført med lavspændingselektromotorer i overensstemmelse med standardregel EN 60601-1 Uafhængig fodvinkel fra knævinklen ved mekanisk aktivering, hvilket giver større ergonomi. Elektrisk højdeindstilling fra 41,5 cm til 80,5 cm. Centraliseret bremsesystem og styreanlæg- Hjul Ø150 mm. 5. hjul for at tillade let bevægelse og drejning af sengen gennem smalle korridorer og døre (valgfri ref.CHV24).

Sikkerhed

Patienthåndsæt med motiver og piktogrammer til let brug, herunder et system til at blokere bevægelser Termoplastisk understel dækker for at beskytte sengemekanismerne og for at lette rengøring. 4 uafhængige ABS sideskinner i henhold til standardregel EN 60601-2-52 (metal epoxy sideskinner (ekstraudstyr)). Hurtigt nødudløsende ryglænsslippesystem i tilfælde af elektrisk eller batteribackup-fejl. Antiklemmesystemer med automatisk motor slukker i tilfælde af at detekteres nogen hindring. Højdejusteringsaktuator falder i tilfælde af fejl.

Majestic

STEL: Epoxybelagt stålrørramme. Nyt design til hoved og fodgavl, der forbedrer madrassens position. Hoved og fodgavl er let af afmontere og montere.Madrasholdere på begge sider for at muliggøre en korrekt liggende positionering. 2 søjler med seks løftesystemer, der giver stor stabilitet i enhver position og belastning op til 250 kg.

Sektioner, højde og trendelemburg / omvendt trendelemburg justering udført af elektriske motorer med lavspændingsmotorer i overensstemmelse med EN 60601-1. Automatisk stop af ryglænet til 30 ° for at forbedre lungeventilationen. Uafhængig fodvinkel fra knævinklen ved mekanisk aktivering af 5 positioner, hvilket giver en større ergonomi. Stolposition for at give et mere behageligt patientophold." Gå ud "positionsknap, der gør det lettere for patienten at forlade sengen, når man sænker højden og fødderne, indtil dens mindsteposition, hvor ryggen forbliver op til 70º.

 

Komfort

4 uafhængige og aftagelige ABS-liggende sektioner. 4 uafhængige ABS-hjælpeskinner i henhold til standardregel EN 60601-2-52 med gasfjederhjælp og enhåndsbetjening. Betjeningselementer integreret på skinnerne med "GO" -knap til sikkerhedsaktivering, valgfri (ref.CHV84). Sengeheste er designet til at beskytte patienten. Trendelemburg / revers trendelemburg positioner. Integreret sengeforlængelse (± 20 cm) med glidende linnedholder eller opbevaringssted. Dobbelt automatisk anti-decubitus.regressionssystem.

Betjening

Centraliseret bremsesystem og styreanlæg. Dobbelt plastikdækkede antistatiske hjul på Ø150 mm, der giver en bedre mobilitet af sengen, når den udsættes for store belastninger. Betjeningselementer med piktogrammer til let brug Nogle af de vigtigste og mest innovative funktioner er: Indikator for batterioplader. Signalindikator, når sengen er tilsluttet strømforsyningen. Funktioner låsesystem med indikator. Funktioner kan låses individuelt eller på en samtidigt måde via knappen "STOP". Emergency Trendelemburg-aktivering. HLR-nødaktivering. Hjælpestolsposition. Undersøgelsesposition. Trendelemburg / reverse trendelemburg position. Gelbatteri på 200-cyklus ved kontinuerlig brug.

Sikkerhed

Positioneringslys for dobbelt led (grøn farve for at indikere minimumshøjde, rød, når den overstiger minimum sikkerhedshøjde), valgfri, (ref, CHV28). Termoplastisk understellet dækker for at beskytte sengemekanismerne og for at lette rengøring. Hurtigt nødudløsende ryglænsslippesystem i tilfælde af elektrisk eller batteribackup-fejl. Anti-klemmesystem med automatisk motor slukket i tilfælde af detektering af hindringer. 

Galaxy 2

STEL: Epoxybelagt stålrørramme. Nyt design til hoved og fodgavl der er let at montere/afmontere. Madrasholdere på begge sider for at muliggøre en korrekt liggende positionering. Komplet med holdere til tilbehør (IV dropstativ, galge osv.) Sakseløft hæve-system for større stabilitet og belastning op til 250 kg.

Sektioner, højde og trendelemburg / omvendt trendelemburgjustering udført af lavspændingselektromotorer i overensstemmelse med EN 60601-1. Automatisk stop af ryglænet til 30 ° for at forbedre lungeventilationen. Uafhængig fodvinkel fra knævinklen ved mekanisk aktivering af 5 positioner, hvilket giver en større ergonomi. Hjælpestolposition for at give et mere behageligt patientophold. "Gå ud"  positionsknap, der gør det lettere for patienten at forlade sengen, når man sænker højde- og fødderafsnittet, indtil det er mindsteposition, hvor ryggen forbliver op til 70º. Centraliseret bremsesystem og styreanlæg.

Komfort

4 uafhængige og aftagelige ABS-liggende sektioner. 4 uafhængige ABS-hjælpeskinner i henhold til standardregel EN 60601-2-52 med gasfjederhjælp og enhåndsbetjening.Kontroller integreret på skinnerne med "GO" -knap for sikkerhedsaktivering, valgfri (ref.CHV84). Designet af sideskinnerne gør det muligt at beskytte patienten.  Trendelemburg / reverse trendelemburg positioner. Integreret sengeforlængelse (± 20 cm) med glidende linnedholder.. Dobbelt automatisk anti-decubitus- system .Det dobbelte auto-regressionssystem giver en fri plads til ben op til 18 cm.

Betjening

Dobbelt plastdækkede antistatiske hjul Ø150 mm, der giver en bedre mobilitet af produktet, når det udsættes for store belastninger. Betjening med piktogrammer til let brug. Personale kontrolpanel er meget mere end en simpel vejleder til  funktioner og bevægelser. Det er et system, der inkorporerer alle de forudbestemte funktioner i sengebevægelse, der kræves af spersonalet. Nogle af de vigtigste og mest innovative funktioner er: Batteriopladningsindikator. Signalindikator, når sengen er tilsluttet strømforsyningen Indikator for låste funktioner Nødtrendelemburg-aktivering CRP nødaktivering Hjælpestolsposition Undersøgelsesposition Trendelemburg / reverse trendelemburg position 200-cyklus gelbatteri i kontinuerlig brug. 

Sikkerhed

Positioneringslys for dobbelt led (grøn farve for at indikere minimumshøjde, rød, når den overstiger minimum sikkerhedshøjde), valgfri, (ref, CHV28). Termoplastisk understel dækker for at beskytte sengemekanismerne og for at lette rengøring. Hurtigt nødudløsende ryglænsslippesystem i tilfælde af elektrisk eller batteribackup-fejl. Antifældesystemer med automatisk motor slukket i tilfælde af at detekteres nogen hindring. Højdejusteringsaktuator falder i tilfælde af fejl.

Optima

Stel: Epoxybelagt stålrørramme. Hoved og fod gavl let at afmontere/montere. Madrasholdere på begge sider for at muliggøre en korrekt liggende positionering. Sakseløft hæve-system for større stabilitet og belastning op til 250 kg.

 

Komfort

4 uafhængige og aftagelige ABS-liggende sektioner. Sektionsjustering udført med lavspændingselektromotorer i overensstemmelse med standardregel EN 60601-1. Højdeindstilling fra 560 mm op til 960 mm med elektrisk aktuator. Trendelemburg ± 16º. Bækkenafsnit justeret elektrisk op til 30º. Uafhængigt sæt ABS sideskinner, der hjælper patienten som understøttelsespunkt.

Betjening

Manuelt håndsæt, der tillader nem og hurtig justering af alle sengepositioner. Centraliseret bremsesystem og styreanlæg- Hjul Ø150 mm. Termoplastisk understel dækker for at beskytte sengemekanismerne og for at lette rengøring. 

Sikkerhed

Hurtigt nødudløsende ryglænsslippesystem i tilfælde af elektrisk eller batteribackup-fejl. Antifældesystemer med automatisk motor slukket i tilfælde af at detekteres nogen hindring. Højdejusteringsaktuator falder i tilfælde af fejl.

Kontakt os for nærmere information eller send os en besked.