De kliniske og geriatriske sektorer samt hospitalsindlæggelse i hjemmet kræver meget specifikke møbler, der forbedrer livskvaliteten for patienterne, hvilket også letter arbejdet personalet.

Specialiseringen i produktionen af ​​hospitalsmøbler har gjort det muligt for os at udvide udvalget af sundhedsprodukter, som alle er designet til at tilbyde en integreret løsning til behovene på hospitaler, plejehjem eller i private hjem.

hospitalssenge, kliniksenge. senge til patenter, hospitalsmøbler, bårer, patientseng,

Hospitalssenge manuelle

Børneseng, hospital børneseng, senge til børn

Hospitalssenge børn

Senge sidebord, hospital sidebord

Senge sideborde

Vi er specialister højteknologiprodukter til hospitaler, alle slags klinikker og geriatriske boliger, som hospitalssenge, barselsenge, ergonomiske og gynækologiske stole, undersøgelseslejer og bårer, for blot at nævne nogle få.

Vi er også kvalificerede til at uddanne og konsultere medicinsk personale i den rigtige brug af vores udstyr og give dem al den nødvendige tekniske viden.

Vores ​​produkter er udviklet til at hjælpe medicinsk og terapeutisk personale i deres opgaver og for at forbedre livskvaliteten for patienten. 

 

Hospital madrasser

Madrasser

Genoptræning, udstyr til genoptræning, transportbåre, båre, hospitalssenge

Transportbårer

Patientstol, Terapistol, perapistil dialyse,

Patientstol behandling

Når vi har leveret vore produkter gennemfører CuraTec Nordic det antal undervisninger som er nødvendigt for at sikre, at personalet er i stand til at dedikere deres pleje fuldstændigt til patientens velbefindende. CuraTec Nordic planlægger i samarbejde med hospitalet et omfattende klinisk træningsprogram, efter individuelle områder, skift for skift.

Derudover gennemføres et forklarende kursus om alle mulige forebyggende og korrigerende metoder samt opbevarings- og transportbetingelser, der gør det muligt for teknikere at forstå produktet og derfor opretholde det i optimal standi mange år.

Kontakt os for nærmere information eller send os en besked.