Vi skaber nye innovative patientløsninger til hospitaler og klinikker indenfor områder som båretransport af patienter, akut modtagelse, ambulatorium, medicinske afdelinger, kirurgi, dialyse, onkologi og gynækologi.

Alle vore produkter er designet til at imødekomme alle situationer og har fokus på specifikke specialer. Med vore innovative og fremtidssikrede løsninger, hvor både patienten og plejepersonale er vores fokusområder, har vi skabt pleje og behandlingsprodukter til hospitaler og klinikker og samtidig sikret et optimalt arbejdsmiljø for plejepersonale gennem ergonomiske produkter som sjældent ses.

Acime produkter er produceret i Frankrig og er af højeste kvalitet. Vi har eneforhandling og leverer til de fire Skandinaviske land, Færøerne, Island og Grønland samt de Baltiske lande.

Se nærmere på vore innovative inventar løsninger til hospitaler, klinikker, dagkirurgi og ambulante behandlinger.

 

Ambulatorier foretager idag flere og flere ambulante behandlinger, som tidligere krævede at patienten var indlagt på hospitalet. Idag møder patienten ind og kommer hjem samme dag. Ambulatorierne møder derfor mange forskellige patienter med mange forskellige behandlingskrav.

Da undersøgelse og behandling er meget forskellige fra patient til patient har vi indrettet vores produktsortiment så det opfylder alle krav til behandlingen. Nogle patienter skal have taget blodprøve, som er ganske kortvarigt og andre patienter skal måske i dialysebehandlinger, som er et længere forløb. Begge behandlinger stiller krav til inventaret både til korte ophold og ophold hele dagen.

 

 

Patientbåre, båre, klinikbåre. inventar, dagkirurgi, transportbåre, transportbårer, overflytningsbåre,

Acime bruger de mindst forurenende komponenter på markedet (epoxymaling, genanvendeligt stål, PVC-belægning uden ftalater, nyttiggørelse og genanvendelse af affald, intet materiale eller produkt, der anses for farligt for mennesker.

Vi favoriserer miljøcertificerede rengøringsprodukter. Vores R&D ingeniører følger regelmæssigt markedsnyheder og deltager i seminarer om emnet.

Træ- og metalskrot genvindes og genanvendes, træet bruges til opvarmning eller emballering.

 

Vi tilbyder fordelagtig leasing af Acime bårer. Leasing betyder likviditeten bevares og anvendes idag bredt i sundhedssektoren.

Vi samarbejder med et af de største leasing selskab i Danmark. Kontakt os og hør nærmere.

 
Skriv en tekst her

Kontakt os for nærmere information