Design og produktion af udstyr til 
fysioterapi, rehabilitering og idrætsmedicin.

CuraTec Nordic er eneforhandler i de Skandinaviske lande af EME fysioterapi og æstetiske produkter fra Italien, som har mere end 30 års produktion og udvikling bag sig.

Alle disse innovative teknologiske produkter er et resultat af høj professionel faglighed og stolte traditioner i udviklingen af banebrydende innovative teknologier indenfor fysioterapi og æstetik.

CuraTec Nordic markedsfører og sælger disse innovative produkter til professionelle klinikker i Skandinavien som forstår betydningen af kvalitet og som ønsker at levere på højt niveau.

Hvert produkt er fremstillet med ekstrem opmærksomhed på kvalitet, funktionalitet og effektivitet for at møde det høje krav læger og  fysiologiske behandlere forventer samt medicinske æstetiske læger og behandlere stiller af krav til produkter.

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic, Laserbehandling, fysioprodukter Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic, Laserbehandling,

FYSIOTERAPI OG REHABILITERINGSLINIE.

En komplet serie af elektromedicinske produkter til instrumental fysioterapi for at imødekomme hver fysioterapeuts behov.

Produkterne er udviklet og produceret i mere end 30 år med fokus på innovative teknologiske løsninger og brugervenlighed med særlig omhu i detaljer og design.

Desuden hjælper vi vores kunder og giver dem alle de oplysninger, der er nødvendige for at bruge produkterne.

CuraTec Nordic tilbyder vore kunder de nyeste teknologier med platforme hvor software kan tilpasses individuelt.

Vi er konkurrencedygtige både på pris og kvalitet og samarbejder med leasing selskaber så vore kunder kan fordele investeringen over år og bevare en stærk økonomi og samtidig styrke omsætningen med vore produkter.

Eksempel på leasing med Polyter Evo til Ultalyd klar til brug udgør kun 776,00 eksl. moms pr. måned baseret på leasing i 5 år.

Polyter Evo skaber større indtjening for klinikken. samtidig med leasing bevarer likviditet i klinikken.

Vi samarbejder med et af de største leasing selskaber i Danmark.

Husk leasing er fuldt fradragsberetiget.

Polyter Evo kan medbringes overalt og åbner nye indtjenings muligheder.

Æstetiske produkter. 

Æstetik produkter omhandler en komplet serie af æstetiske produkter indenfor området.

En komplet serie af elektromedicinske apparater til hud og krop
hvor innovation, sikkerhed, brugervenlighed og design er i højsædet.

Det grundlæggende mål er at sikre professionelle højkvalitets produkter til det professionelle marked.

 
Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic, Laserbehandling,

Motus Vitae - nyt unikt koncept.

Et nyt og unit koncept til at imødekomme behovet for funktionel rehabilitering og gendannelse af personers funktioner med reduceret mobilitet.

Fra det latinske "movement of life" Motus Vitae repræsenterer et virkeligt vendepunkt i funktionel rehabilitering. Et system som bruger seks typer af bevægelse til at forbedre livet 360 grader. Et kredsløb der består ef enheder, der styres af software og hardware af den nyeste generation, som lader personer med lav motorik genvinde den oprindeloge tilstand,som skyldes sygdomme eller trauma. 

Ældre personer kan med stor fordel også anvende Motus Vitae for at modvirke de naturlige fysiologiske ændringer der sker i kroppen og hermed udnytte fordelene ved forbedret mobilitet og opnå højere livskvalitet i dagligdagen.

Motus Vitae inderholder seks forskellige indstillinger

 • Kontinuerlig passiv bevægelse 
 • Kontinuerlig aktiv bevægelse 
 • Isometrisk
 • Isotonisk 
 • Auxotonic
 • Isocynetisk
   

Fjernelse af tatovering

Vega QS innovative Q-Switched Nd: YAG-system er udviklet for bedst at imødekomme behovene hos specialister og patienter. Faktisk reagerer Vega QS på det voksende behov for behandling af de mest almindelige hudforstyrrelser, såsom hud aldring og pigmenterede læsioner, acne behandling, tatovering fjernelse og vaskulære læsioner.

Vega QS fungerer med 2 bølgelængder, 1064 nm og 532 nm, hvilket genererer en ekstremt kraftig puls med meget korte emissionstider. Laserstrålens præcision og konsistens muliggør meget effektive behandlinger i absolut sikkerhed.

Uden tvivl er Q-Switched Nd: YAG 1064 nm / 532 nm laser den førende teknologi til fjernelse af tatovering. Den mekaniske effekt af laserfragmenterne blækket i mindre komponenter, som gør det muligt for immunsystemet at behandle dem naturligt. Med de 2 bølgelængder kan en lang række tatoveringer behandles. 1064 nm er mest effektiv til fjernelse af mørke farver såsom sort, mørkeblå og brun, mens 532 nm er effektiv til røde, orange og lilla toner.

 

 

Tatoveringer er en form for kunst, en virkelig gammel form for sprog, som tilsyneladende aldrig går ud af mode Statistisk er der i Italien cirka 7 millioner mennesker med tatovering, for det meste kvinder, der valgte at få en tatovering i alderen fra 25 til 35 år gammel. Cirka den samme procentdel i hele Europa, der kan tælle 60 millioner mennesker med tatoveringer.

Kontakt os for nærmere information