Fysioterapi produkter, laserterapi, kliniklaser, estetiske produkter, fysioterapiprodukter, laserbehandling,

Behandlings produkter til fysioterapi og æstetik.

Design og produktion af udstyr til 
fysioterapi, rehabilitering og idrætsmedicin.

 

CuraTec Nordic er eneforhandler i de Skandinaviske lande af EME fysioterapi og æstetiske produkter fra Italien, som har mere end 30 års produktion og udvikling bag sig.

Alle disse innovative teknologiske produkter er et resultat af høj professionel faglighed og stolte traditioner i udviklingen af banebrydende innovative teknologier indenfor fysioterapi og æstetik.

CuraTec Nordic markedsfører og sælger disse innovative produkter til professionelle klinikker i Skandinavien som forstår betydningen af kvalitet og som ønsker at levere på højt niveau.

Hvert produkt er fremstillet med ekstrem opmærksomhed på kvalitet, funktionalitet og effektivitet for at møde det høje krav læger og  fysiologiske behandlere forventer samt medicinske æstetiske læger og behandlere stiller af krav til produkter.

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic, Laserbehandling, Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic, Laserbehandling,

FYSIOTERAPI OG REHABILITERINGSLINIE.

En komplet serie af elektromedicinske produkter til instrumental fysioterapi for at imødekomme hver fysioterapeuts behov.

Produkterne er udviklet og produceret i mere end 30 år med fokus på innovative teknologiske løsninger og brugervenlighed med særlig omhu i detaljer og design.

Desuden hjælper vi vores kunder og giver dem alle de oplysninger, der er nødvendige for at bruge produkterne.

CuraTec Nordic tilbyder vore kunder de nyeste teknologier med platforme hvor software kan tilpasses individuelt.

Vi er konkurrencedygtige både på pris og kvalitet og samarbejder med leasing selskaber så vore kunder kan fordele investeringen over år og bevare en stærk økonomi og samtidig styrke omsætningen med vore produkter.

Eksempel på leasing med Polyter Evo til Ultalyd klar til brug udgør kun 776,00 eksl. moms pr. måned baseret på leasing i 5 år. Polyter Evo skaber større indtjening for klinikken. samtidig med leasing bevarer likviditet i klinikken.

Vi tilbyder leasing gennem vores leasing samrbejdspartner.

Husk leasing er fuldt fradragsberetiget.

Polyter Evo kan medbringes overalt og åbner derfor nye muligheder.

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic, Laserbehandling,

Motus Vitae - nyt unikt koncept.

Et nyt og unit koncept til at imødekomme behovet for funktionel rehabilitering og gendannelse af personers funktioner med reduceret mobilitet.

Fr det latinske "movement of life" Motus Vitae repræsenterer et virkeligt vendepunkt i funktionel rehabilitering. Et system som bruger seks typer af bevægelse til at forbedre livet 360 grader. Et kredsløb der består ef enheder, der styres af software og hardware af den nyeste generation, som lader personer med lav motorik genvinde den oprindeloge tilstand,som skyldes sygdomme eller trauma. 

Ældre personer kan med stor fordel også anvende Motus Vitae for at modvirke de naturlige fysiologiske ændringer der sker i kroppen og hermed udnytte fordelene ved forbedret mobilitet og opnå højere livskvalitet i dagligdagen.

Motus Vitae inderholder seks forskellige indstillinger

 • Kontinuerlig passiv bevægelse 
 • Kontinuerlig aktiv bevægelse 
 • Isometrisk
 • Isotonisk 
 • Auxotonic
 • Isocynetisk
   

Æstetiske produkter. 

Æstetik produkter omhandler en komplet serie af æstetiske produkter indenfor området.

En komplet serie af elektromedicinske apparater til hud og krop
hvor innovation, sikkerhed, brugervenlighed og design er i højsædet.

Det grundlæggende mål er at sikre professionelle højkvalitets produkter til det professionelle marked.

 

Fjernelse af tatovering

Vega QS innovative Q-Switched Nd: YAG-system er udviklet for bedst at imødekomme behovene hos specialister og patienter. Faktisk reagerer Vega QS på det voksende behov for behandling af de mest almindelige hudforstyrrelser, såsom hud aldring og pigmenterede læsioner, acne behandling, tatovering fjernelse og vaskulære læsioner.

Vega QS fungerer med 2 bølgelængder, 1064 nm og 532 nm, hvilket genererer en ekstremt kraftig puls med meget korte emissionstider. Laserstrålens præcision og konsistens muliggør meget effektive behandlinger i absolut sikkerhed.

Uden tvivl er Q-Switched Nd: YAG 1064 nm / 532 nm laser den førende teknologi til fjernelse af tatovering. Den mekaniske effekt af laserfragmenterne blækket i mindre komponenter, som gør det muligt for immunsystemet at behandle dem naturligt. Med de 2 bølgelængder kan en lang række tatoveringer behandles. 1064 nm er mest effektiv til fjernelse af mørke farver såsom sort, mørkeblå og brun, mens 532 nm er effektiv til røde, orange og lilla toner.

Tatoveringer er en form for kunst, en virkelig gammel form for sprog, som tilsyneladende aldrig går ud af mode Statistisk er der i Italien cirka 7 millioner mennesker med tatovering, for det meste kvinder, der valgte at få en tatovering i alderen fra 25 til 35 år gammel. Cirka den samme procentdel i hele Europa, der kan tælle 60 millioner mennesker med tatoveringer.

tattoo removal eme derma

 

CuraTec Nordic forhandler også professionelle cremer fra Italien og som anvendes sammen med vore instrumenter. 

Den professionelle kosmetolog eller hudlæge kan tilbyde klienten en fuldstændig behandlingsmetode, der gør det muligt hurtigt og effektivt  at opnå bedre resultater.

Som et resultat af videnskabelig forskning og innovation er dette en linje med kosmetik, der garanterer maksimale ydelsesteknologier med total respekt for natur og biodiversitet.

Active gel

En gel med flere anvendelser. Krystal-aspekt, helt transparent, der er ideelt til behandlinger med ultralyd, pulserende lys og laser.

Det er udviklet som opløsningsmiddel og indeholder aktive ingredienser til brug sammen med udstyr. Hjælper til at instrumenter kan glide over huden, der letter operatørens arbejde.

Fuldt vandopløseligt, modstandsdygtigt over for tørring, let fjernelse; ikke fedtet og irriterer ikke huden.

Hvordan bruges Active Gel?

Påfør produktet på det område, der skal behandles, og masser forsigtigt, efterlad et tyndt lag på overfladen og fortsæt med behandlingen.

Hvornår skal det bruges?
Anvendes inden anvendelse med ultralyd, Shock Wave, Laser, Intensivt lys eller elektroporering.

Active Slim Serum

Er et koncentreret krops serum: et reelt svar på alle tegn på cellulite.

Algerne reducerer fedt, birk og citron dræner overskydende væsker og til sidst giver myrter og lavendel fasthed i vævene. 

Hvordan bruges Active Slim Serum?

Oxygen: Anbring 5 ml koncentreret ACTIVE SLIM SERUM og fortsæt med behandlingen i et forudbestemte tidspunkt.
Elektroporering: Bland 10 ml ACTIVE GEL med 5 ml koncentreret ACTIVE SLIM SERUM, påfør blandingen på det område, der skal behandles og fortsæt med behandlingen.

Hvornår skal det bruges?
Anvendes til behandling af cellulite og lokaliseret fedt med udstyr såsom ilt eller elektroporering.

Delicate Cream

En flydende emulsion, der giver øjeblikkelig lettelse til irriteret hud. Det fugter og lindrer ansigt og kropsvæv takket være den kombinerede virkning af Aloe Vera og Seaweed Enteromorpha Compressa.

 Dette værdifulde produkt indeholder peptider, der er i stand til at blokere betændelse og reducere synlige tegn såsom rødme og kløe.

Delicate Cream anbefales efter behandlinger som radiofrekvens, intens pulserende lys eller hårfjerning, og når det er nødvendigt med en beroligende effekt.

Påfør Delicate Cream på behandlingsområdet, både i ansigtet og på kroppen, og massér, indtil det er helt optaget.

Hvornår skal det bruges?

Bruges umiddelbart efter ansigts- og kropsbehandlinger, der kan forårsage hudirritation.

 

Active T Serum

Er et koncentreret serum med ekstraordinære opstrammende og tonende egenskaber. Aldring og hurtige ændringer i vægt involverer kvalitative og kvantitative ændringer af dermis og epidermis, der resulterer i tab af tone og sagging hud.

Brug af Active T Serum med ilt eller elektroporering fører til en øjeblikkelig og langvarig løftning af alle de områder, der er påvirket af pletter, såsom hofter, mave, lår, bagdel, bryster og underarme. 

Hvordan bruges Active T Serum?

Oxygen: Anbring 5 ml koncentreret AKTIV T SERUM  og fortsæt med behandlingen i det forudbestemte tidspunkt.
Elektroporering: Bland 10 ml ACTIVE GEL med 5 ml koncentreret ACTIVE T SERUM, påfør blandingen på det område, der skal behandles, og fortsæt med behandlingen.

Hvornår skal det bruges?
Anvendes til behandling af løs hud og hud med strækmærker.

 

 

Lift Firming Cream

En forfriskende emulsion, der skal bruges efter alle kropsbehandlinger med teknologier rettet mod opstramning, såsom radiofrekvens og elektroporation.

Den løse hud på grund af aldring eller pludselige ændringer i vægt involverer kvantitative og kvalitative ændringer af dermis. Aktive ingredienser som rosehip olie og johannesbrød virker på hele hudens tykkelse ved at øge elasticiteten og stimulere vævsombygning.

Lift Firming-creme er den perfekte synergi til alle avancerede æstetiske protokoller, der sigter mod at forbedre f.eks strækmærker.

Hvordan bruges Lift Firming Cream?

Påfør produktet på det område, der skal behandles, og massér det, indtil det er helt absorberet.

Hvornår skal det bruges?
Anvendes efter stramningsbehandlinger som radiofrekvens og elektroporer
ing.

Lipodren Cream

Cellulite er en kompleks plet, der involverer tilstedeværelsen af flere problemer: fedthed, mikrocirkulationsproblemer og løs hud. Lipodren-creme bekæmper alle symptomer på cellulite.

Røde alger såsom Gelidium Cartilagineum reducerer fedt, bjørk og citron dræner overskydende væsker og til sidst giver myrter og lavendel fasthed i vævene. Lipodren, som er ideel efter behandlinger som radiofrekvens, ultralyd, shockwave og presterapi gør huden fastere og glattere.

Hvordan bruges Lipodren Cream?

Påfør produktet på det område, der skal behandles, og masser det, indtil det er helt absorberet.

Hvornår skal det bruges?
Anvendes efter behandlinger rettet mod reduktion af fedt og cellulite, såsom radiofrekvens, ultralyd, shockbølge og elektroporation.

 

Pure Serum

Er rig på aktive ingredienser, der er egnede til behandling af fedtet hud og acne. Manifestationerne af fedtet hud er især mærkbar og irriterende og består af overdreven produktion af talg, forstørrede porer, hudorme og overfølsomhedshud.

Den ændrede pH letter opløsningen af bakterier og dermed infektioner. Brug af Pure Serum med ilt eller elektroporation giver øjeblikkelig lettelse til irriteret hud, reducerer talgproduktionen og bekæmper bakterieinfektioner, for en glat hud og fri for urenheder.

Hvordan bruges Pure Serum?

Oxygen: Anvend 3 ml koncentreret PURE SERUM og
fortsæt med behandlingen i det forudbestemte tidspunkt.
Elektroporering: Bland 5 ml ACTIVE GEL med 3 ml koncentreret PURE SERUM, påfør blandingen på det område, der skal behandles, og fortsæt med behandlingen.

Hvornår skal det bruges?
Anvendes til behandling af fedtet hud og acne med udstyr såsom ilt eller
Elektroporation.

RF Active Cream

Er en radiofrekvens ledende creme. Radiofrekvens bruger elektricitet til at generere varme; afhængigt af den valgte funktion kan RF have toning, dræning og/eller liporeducerende egenskaber.

RF Active Cream er formuleret til at optimere transmissionen af signalet og er beriget med aktive ingredienser, såsom humle og græsk hø, der er i stand til at arbejde i synergi med teknologien for at opnå bedre og mere holdbare resultater.

Hvordan bruges RF Active Cream?

Påfør RF Active Cream på det område, der skal behandles, og massér forsigtigt, hvilket efterlader et tyndt lag produkt på overfladen og fortsætter med behandlingen.

Hvornår man skal bruge det?
Anvendes før ethvert program med radiofrekvensenheder.

Pro Age Serum

Er rig på aktive ingredienser med ekstraordinære udjævningsegenskaber. Transporten af serumet med ilt eller elektroporering giver øjeblikkeligt en omdefineret ansigtsform og reducerer overfladiske og dybe rynker.

Pro Age Serum indeholder en ny generation af aktiv forbindelse, et biomimetisk peptid med botoxlignende virkning, der er i stand til at reducere muskelkontraktion, hvilket forbedrer ekspressionslinjer omkring øjne og læber og på panden.

Et yngre udseende fra den første behandling.

Hvordan bruges Pro Age Serum?

Påfør et generøst lag af produktet. Lad det stå i 15-20 minutter og skyl med vand.

Hvornår skal det bruges?
Anvendes på ansigtet efter alle behandlinger med æstetiske teknologier, der kan forårsage hudirritation.

Kontakt os for nærmere information