Regenyal creme forbedrer kutan fugtighedsgivende og forhindrer afskalning forbundet med kutan xerose. På grund af de ovennævnte egenskaber er cremen indiceret til brug til forebyggelse af alle kutane patologier, såsom Ichthyosis eller Atopic Dermatitis, som ændrer fugtighedsniveauet i huden.
Forbindelsen mellem hyaluronsyre og de specifikke aktive bestanddele gør Regenyal creme til det bedste til vedligeholdelsesbehandling efter intradermal og / eller bio-revitaliserende behandling.

 

Ansigtscreme 50 ml rør | Hyaluronsyre 0,2% (natriumsalt)
Krops creme 100 ml rør | Hyaluronsyre 0,1% (natriumsalt)

 

Huden er den naturlige barriere, der forsvarer os og samtidig sætter os i kontakt med omverdenen. Hver dag udsættes den for forskellige aggressioner, både udvendige (sol, atmosfæriske stoffer og miljøforurening) og "endogen" (stress og forkerte spisevaner). En sund, velplejet hud er nødvendig for at opretholde en ”ung” fysiologisk tilstand, både i udseende og funktion.
Af denne grund er det vigtigt at bruge Regenyal Cream, resultatet af den mest avancerede forskning inden for hudkosmetik.
Regenyal Cream tilbyder viden om de mest moderne professionelle metoder i en løsning til hjemmebrug.

face & bodycream/Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ produkter til skønhe/fillerbehandling/filler i ansigt/

Hyaluronsyre
Hyaluronsyre, der ofte kun fremmes for sin vigtige fugtighedsfunktion, har i virkeligheden en grundlæggende og meget mere kompleks rolle i hudens arkitektur: den er til stede i høje koncentrationer, uanset hvor der er cellulær bevægelse, differentiering og spredning. Det udfører en flerdimensionel rolle, der griber ind i processerne til dannelse af granulationsvæv, epitelisering, ombygning og bio-stimulering.

PAF (polyvalent anti-aging factor) er en forbindelse baseret på følgende nye generations aktive principper:

  • Palmitoyl Tripeptide-5
  • Alga Dunaliella salina
  • Det udfører en stærk stimuleringsaktivitet på den endogene syntese af kollagen, og det giver ernæringsmæssige elementer, der er essentielle for huden (aminosyrer, vitaminer og mineraler).
  • Desuden øger det cellulær omsætning og vitalitet og beskytter og stimulerer mitokondrier (kraftens celler).

Regenyal creme forbedrer kutan fugtighedsgivende og forhindrer afskalning forbundet med kutan xerose. På grund af de ovennævnte egenskaber er cremen indiceret til anvendelse til forebyggelse af alle kutane patologier, såsom Ichthyosis eller Atopisk Dermatitis, som ændrer fugtighedsniveauet i huden.
Forbindelsen mellem hyaluronsyre og de specifikke aktive bestanddele gør Regenyal creme bedst til vedligeholdelsesbehandling efter intradermal og / eller bio-revitaliserende behandling.

 

Ansigtscreme 50 ml tube | Hyaluronsyre 0,2% (natriumsalt)

Kropscreme 100 ml tube | Hyaluronsyre 0,1% (natriumsalt)

Kontakt os for mere information