Patientlifte

Patientlift, personlift, lifte til patienter, løft af patienter,

Eagle 620--625

Pålidelig sikker lift der er designet til at skabe en reel komfort for patienten under forflytningen, men også for de mennesker, der tager sig af patienten. Lift Eagle 620 og Eagle 625 er udstyret med Linak HB7X-motor, der får strøm fra et batteri med en autonomi på cirka 45 elevatorer. •

Kvalitetshjul på 100 mm sikrer, at denne patientløft kan bruges på næsten ethvert undergrund.

Sammenfoldelig model for nem opbevaring

• Fås som model 620 (brugervægt 150 kg)

• Fås som model 625 (brugervægt 175 kg) • Slynger fås i forskellige størrelser. ( Ekstra tilkøb)

Kan foldes sammen.

 

Albatros stå op lift

Stå op Albatros er en kompakt patienttalje med let brug. Kan klappes sammen på få sekunder for nem opbevaring og transport.

• Hjul af høj kvalitet med separate bremser

• LINAK motorsystem

• Integreret oplader

• Antiskrid fodplade

Easy Life toilet og bad

Jinny brusestol

Alle vores bruse møbler er ideelle til brug i enten brusebad, badekar, badeværelse eller andre fugtige miljøer. De specielt designede gummier i slutningen af ​​hvert ben skaber en sikker stabilitet for stolen og undgår, at stolen glider. Justerbar i højden og fås i to farver.

Lilly brusestol

Brugervenlighed i kombination med funktionelt design. Udstyret med et specielt anti-glidende øverste lag, der giver ekstra sikkerhed. Benene kan justeres i højden, så de passer til din kropslængde. Leveres komplet med et forudformet ryglæn og er let tilgængeligt i to forskellige farver.

Melbourne brusestol

Melbourne kombinerer brugervenlighed og funktionelt design. Alle sæder er udstyret med et specielt anti-glidende øverste lag, der giver ekstra sikkerhed. Fuldført med ryglæn og højdejusterbare ben. Fås i to forskellige farver.

Sidney brusestol

Sidney brusestole kombinerer brugervenlighed og funktionelt design. Alle sæder er udstyret med et specielt anti-glidende øverste lag, der giver ekstra sikkerhed. Højdejusterbare ben. Fås i to forskellige farver.
 

Kate bænk
Kate er en badeværelsesbænk med en overførselsfunktion. Justerbar i højden for at gøre den kompatibel med de fleste badekar på markedet. Komplet med armlæn og ryglæn og gummiender for forbedret stabilitet.


 

Lory brusestol

Brusestol Lory er en praktisk, højdejusterbar brusestol med gummifødder. De 4 ben kan justeres i højden ved blot at trykke på en knap. For let opbevaring kan alle 4 ben flyttes til sin minimale længde.

 

Jill brusestol

Brugervenlighed i kombination med funktionelt design. Alle sæder er udstyret med en speciel anti-glidende toplayer, der giver ekstra sikkerhed og fås i blå eller hvid farve.

 

Grace brusebænk

Brusebænken Grace har to håndtag og en bagplade (for at montere den på en væg). Det kan foldes væk og låses i en lodret position. Højdejusterbare ben er inkluderet, når der er behov for ekstra støtte.

 

Iris toiletstøtte

Den sammenklappelige toiletstøtte Iris er designet til at hjælpe dig med at komme op fra toilettet. Det kan foldes opad, hvis nødvendigt.
 

Ivy

Badekar skinne Funktionel og robust badeskinne, der giver ekstra støtte og sikkerhed, når du kommer ind eller forlader dit badekar. Let at installere og anvendes på de fleste typer badekar på grund af dens justerbare bredde. Polstring Farve (r)

 

Izzie

Badeværelsestængerne fås i forskellige længder fra 300 til 800 mm. Med undtagelse af Izzie R og Izzie L, som er stænger i L-form. De er designet som generelle støtteelementer.
 

Liddy

Liddy toiletstøtte giver ekstra komfort og support på toilet. Justerbar i højden og let at installere.
 

Stacy

Kommodestol - dobbelt funktion. Stacy er en stol med dobbelt funktion. Enten til at blive brugt som en selvstændig kommodestol eller som en støttestol, der skal placeres oven på et eksisterende toilet kombineret med svingende armlæn på begge sider for at gøre det lettere at rejse sig op igen. Fuldt justerbar i højden for at være kompatibel med de fleste toiletter på markedet.
 

Tina

Toiletsædet hæver. Toiletstol Tina er designet til at hæve toiletens højde til et behageligt niveau, hvilket gør det lettere at sætte sig ned eller stå op.
 

Kontakt os for nærmere information