Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil, digital røntgen

Digital radiografi

Digital radiografi er en anden form for røntgenafbildning, der bruger digitale røntgen sensorer i stedet for traditionel fotografisk film. Da der bruges en digital billedfanger enhed opnås en øjeblikkelig billedvisning. Dette sparer igen tid, eliminerer omkostningerne ved filmbehandling og forbedrer også den samlede visningskvalitet af billedet.
 

Ultisys system

Ultisys er et digitalt radiografisystem med de bedste funktioner i klassen og robust design, der giver dine patienter det første valg til alle radiografiske undersøgelser fra kranium, bækken til ekstremiteter.
 

Radiologi, røntgen, digital røntgen

Unisys radiografisystem

Et alsidigt radiografisystem, der tilbyder et omkostningseffektivt opsætning med en høj grad af klinisk fleksibilitet. Ultisys Digital Radiografi System giver skalerbarhed med en bred vifte af generatorindstillinger og let opgraderingssti til et komplet digitalt radiografisystem.

Ultisys System består af:

Et Celling Free-rørstativ, der glider på flade skinner, fire-vejs flydende Bucky-bord og Vertical Bucky-stativ og højfrekvensgenerator med kontrolkonsol. Vores højfrekvente røntgengenerator er kompakt i størrelse og producerer konstant output med ubetydelig huddosis. Intuitiv kontrolkonsol, der tilbyder "Anatomisk programmering (APR)" og valgfri "Automatisk eksponeringskontrol (AEC)" Ultisys har ergonomisk design, der tilbyder et bredt spektrum af kliniske anvendelser.
 

Kontakt os for nærmere information