CuraTec Nordic er en innovativ og teknologisk virksomhed, som markedsfører og sælger avancerede løsninger indenfor velfærdsteknologi.

Derudover har CuraTec Nordic fokus på andre områder som udstyr og daglige forbrugsvarer til :

Hospitaler

Kommuner

Læge og tandlægeklinikker

Behandlingsklinikker

Veterinære sektor.

Vore produkter sælges i de Skandinaviske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland samt Grønland, Færøerne og Island. 

 

GlucoTrack, Blodsukkermåler, Blodsukker måling uden blod, Glukose måling, Nålefri blodsukker måler

Endelig en ægte ikke invasive metode til at teste dit glukose niveau i type 2 diabetes og prædiabetes uden brug af stik og blod. CuraTec Nordic er eneforhandler af GlucoTrack i de nordiske lande Danmark, Norge , Sverige, Finland samt Grønland og Færøerne.

 

GlucoTrack Non Invasiv Glukose måler

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling,

EME produkter indenfor fysioterapi og det æstetiske område dækker alt det de professionelle klinikker kan ønske sig. Topkvalitet og design udført af de bedste ingeniører og designere gør at CuraTec Nordic har valgt at tilbyde professionelle behandlere i de Nordiske lande mulighed for at tilbyde klinikkernes kunder optimal behandling uanset hvilket område det omfatter. 

 

Fysio og Æstetik

Kørestol, kørestole, handicap, patientlift,  el-kørestol, manuel kørestol, toiletstol, badestol,

Vi stræber efter at hjælpe personer med nedsat mobilitet og kan tilbyde alle produkter, som dækker behovet for et aktivt liv uden forhindringer i dagligdagen. Vi leverer alle former for hjælpemidler fra kørestole til produkter til bad og toilet. Vores sortiment omfatter produkter fra Vermeiren som er en af de største producenter indenfor hjælpemidler.

Rehab

Ortoser, bandager, skulderbandage, fysioterapeut, halskrave,

CuraTec Nordic er eneforhandler og distributør i Skandinavien, Danmark, Norge, Sverige og Finland, af  Schaper ortopædi produkter.

Schaper ortopædi produkter er udviklet og produceres på egen fabrik i Østrig og omfatter ortoser, korsetter, proteser og produkter som støtter den menneskelige muskulatur.

Ortoser

Indhaleret forstøvet medicin har fordele fremfor medicin taget systemisk idet virkningen er hurtigere, dosis er mindre og dermed minimeres bivirkninger og medicineringen er mere målrettet.

Medicinforstøver anvendes til såvel børn som voksne.

Se vores andre kvalitetsprodukter indenfor personlig velvære.

Personlig pleje

miele rengøringsmaskine, miele opvaskemaskine, klinik opvaskemaskine, læge , desifektionsmaskine miele,, rengøringsmaskiner til klinik

CuraTec Nordic leverer Miele rengørings og desinfektionsmaskiner til Læge og Speciallægepraksis samt veterinær og Brand og Beredskab.

Vi tilbyder med vores ekspertise en komplet rådgivning om valg af løsninger, rådgivning til personale om korrekt instrumentpleje til forslag om finansering gennem leasingaftale.

Miele desinfektion

hemoglobin måling, diabetes,

Vi har et bredt sortiment indenfor måling af blodsukker og hæmoglobin måling som anvendes i ambulatorier. Alle vores produkter opfylder krav og samtidig kan vi tilbyde vore produkter til de mest konkurrence dygtige priser. Sortimentet omfatter enheder samt teststrimler og lancetter. Vi hjælper mennesker både type1 diabetes og type2 diabetes.

 

Diabetes

mundbind, ophue, op-handsker, usterile handsker, sterile handsker, hygiejne produkter personlige,

Vi leverer et fuldt produktsortiment indenfor sterile og usterile produkter til alle procedurer på hospitaler og klinikker.

Hele vores produktsortiment sælges til såvel hospitaler, læge og tandlægeklinikker og veterinær sektoren.

Alle produkter er tysk kvalitet og vi leverer direkte fra fabrik.

Læs nærmere under MaiMed Medical.

Hospitals udstyr

klinik stole, behandler stole, terapi stole, saddel stol,

CuraTec Nordic er leverandør af Murrays behandler stole til hospitaler og alle former for klinikker, hvor ergonomi og kvalitet er i højsædet og som giver fuld valuta for pengene. Derfor også 5 års garanti.

 Alle møbler er håndlavet og bliver derfor kun fremstillet efter bestilling og vi kan opfylde alle de ønsker De måtte have og alle møbler kan leveres i et personligt præg udfra farvekataloget.

 

Behandler stole

Alle vore leverandører og producenter er specifikt udvalgte.

CuraTec Nordic samarbejder med europæiske, amerikanske og asiatiske producenter.

Vores primære marked er de Nordiske lande samt de Baltiske lande. Vi sælger vore produkter til hospitaler, klinikker, apoteker, private virksomheder samt konsument markedet.

CuraTec Nordic går aldrig på kompromis med vore produkter, vores værdier, etiske retningslinier eller forretnings etik.

Velkommen til CuraTec Nordic.

Kontakt os for nærmere information