CuraTec Nordic er en innovativ og teknologisk virksomhed, som markedsfører og sælger avancerede løsninger indenfor velfærdsteknologi.

Derudover har CuraTec Nordic fokus på andre områder som udstyr og daglige forbrugsvarer til :

Hospitaler

Kommuner

Læge, Tandlæge og Fodterapeuter

Sportsklinikker

Veterinære sektor.

Vore produkter sælges i de Skandinaviske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland samt Grønland, Færøerne og Island. 

 

GlucoTrack, Blodsukkermåler, Blodsukker måling uden blod, Glukose måling, Nålefri blodsukker måler

Endelig en ægte ikke invasiv metode til at teste dit glukose niveau i type 2 diabetes og prædiabetes uden brug af stik og blod. CuraTec Nordic er eneforhandler af GlucoTrack i de nordiske lande Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Grønland og Færøerne.

 

GlucoTrack Non Invasiv Glukose måler

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling, udstyr til laser, laserudstyr til fysio,

EME produkter indenfor fysioterapi og det æstetiske område dækker alt det de professionelle klinikker kan ønske sig. Topkvalitet og design udført af de bedste ingeniører og designere gør at CuraTec Nordic har valgt at tilbyde professionelle behandlere i de Nordiske lande mulighed for at tilbyde klinikkernes kunder optimal behandling uanset hvilket område det omfatter. 

 

Fysio og Æstetik

Kørestol, rehab udstyr, kørestole, handicap, patientlift,  el-kørestol, manuel kørestol, toiletstol, badestol, curatec, curatec nordi, kørestil manuel,

Vi stræber efter at hjælpe personer med nedsat mobilitet og kan tilbyde alle produkter, som dækker behovet for et aktivt liv uden forhindringer i dagligdagen. Vi leverer alle former for hjælpemidler fra kørestole til produkter til bad og toilet. Vores sortiment omfatter produkter fra Vermeiren som er en af de største producenter indenfor hjælpemidler.

Rehab

patientbåre, ambulant båre, klinikbåre, hospitalbårer, ambulant kirurgi, kirurgi, klinik inventar, båre til kirurgi, ambulatorium

Antallet af ambulante behandlinger forøges markant hvert år og vi kan leverer alt behandlings inventar, der kræves indenfor ambulant kirurgi eller andre former for behandlinge,  hvor patienten møder ind og udskrives samme dag. Dette stiller store krav til udstyr og inventar. Se vores omfattende produktsortiment til hospitaler, dagkirurgi, klinikker  og ambulatorie.

Hospital og klinik

Ortoser, bandager, skulderbandage, fysioterapeut, halskrave,

CuraTec Nordic er eneforhandler og distributør i Skandinavien, Danmark, Norge, Sverige og Finland, af  Schaper ortopædi produkter.

Schaper ortopædi produkter er udviklet og produceres på egen fabrik i Østrig og omfatter ortoser, korsetter, proteser og produkter som støtter den menneskelige muskulatur.

Ortoser

miele rengøringsmaskine, miele opvaskemaskine, klinik opvaskemaskine, læge , desifektionsmaskine miele,, rengøringsmaskiner til klinik

CuraTec Nordic leverer Miele rengørings og desinfektionsmaskiner til Læge, Speciallægepraksis, Fodterapeuter samt Veterinær sektoren og Brand og Beredskab.

Vi tilbyder med vores ekspertise en komplet rådgivning om valg af løsninger, rådgivning til personale om korrekt rengøring og desinfektion og korrekt instrumentpleje.

Miele desinfektion

Indhaleret forstøvet medicin har fordele fremfor medicin taget systemisk idet virkningen er hurtigere, dosis er mindre og dermed minimeres bivirkninger og medicineringen er mere målrettet.

Medicinforstøver anvendes til såvel børn som voksne.

 

Personlig pleje

hemoglobin måling, diabetes,

Vi har et bredt sortiment indenfor måling af blodsukker og hæmoglobin måling som anvendes i ambulatorier. Alle vores produkter opfylder krav og samtidig kan vi tilbyde vore produkter til de mest konkurrence dygtige priser. Sortimentet omfatter enheder samt teststrimler og lancetter. 

 

Diabetes

mundbind, ophue, op-handsker, usterile handsker, sterile handsker, hygiejne produkter personlige,

Vi leverer et fuldt produktsortiment indenfor sterile og usterile produkter til alle procedurer på hospitaler og klinikker. Hele vores produktsortiment sælges til såvel hospitaler, læge og tandlægeklinikker og veterinær sektoren.

 

 

Hospitals udstyr

klinik stole, behandler stole, terapi stole, saddel stol,

CuraTec Nordic er leverandør af Murrays behandler stole til hospitaler og alle former for klinikker, hvor ergonomi og kvalitet er i højsædet og som giver fuld valuta for pengene. Derfor også 5 års garanti.

 Alle møbler er håndlavet og bliver derfor kun fremstillet efter bestilling og vi kan opfylde alle ønsker og behov. 

 

Behandler stole

Alle vore leverandører og producenter er specifikt udvalgte.

CuraTec Nordic samarbejder med europæiske, amerikanske og asiatiske producenter.

Vores primære marked er de Nordiske lande samt de Baltiske lande. Vi sælger vore produkter til hospitaler, klinikker, apoteker, private virksomheder samt konsument markedet.

CuraTec Nordic går aldrig på kompromis med vore produkter, vores værdier, etiske retningslinier eller forretnings etik.

Velkommen til CuraTec Nordic.

Kontakt os for nærmere information