CuraTec Nordic er en innovativ og teknologisk virksomhed, som markedsfører og sælger avancerede løsninger indenfor sundhedssektoren og kommuner.

Derudover har CuraTec Nordic fokus på andre områder som udstyr og daglige forbrugsvarer til :

Hospitaler

Lægeklink og Tandlægeklinik 

Sportsklinikker, Fysioklinikker, Fodterapeuter og Special Fodklinikker

Veterinære sektor.

Vore produkter sælges og leveres til de Skandinaviske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland samt Grønland, Færøerne og Island. Endvidere leverer vi også hovedparten af vore produkter til de baltiske lande.

 

GlucoTrack, Blodsukkermåler, Blodsukker måling uden blod, Glukose måling, Nålefri blodsukker måler

Endelig en ægte ikke invasiv metode til at teste dit glukose niveau i type 2 diabetes og prædiabetes uden brug af stik og blod. CuraTec Nordic er eneforhandler af GlucoTrack i de nordiske lande.

Fysioterapi, skønhedsbehandling, æstetik, sportsskader, CuraTec Nordic,  Laserbehandling, udstyr til laser, laserudstyr til fysio,

Vore produkter indenfor fysioterapi og det æstetiske område dækker alt det de professionelle klinikker kan ønske sig. Topkvalitet og design udført af de bedste ingeniører og designere.

Kørestol, rehab udstyr, kørestole, handicap, patientlift,  el-kørestol, manuel kørestol, toiletstol, badestol, curatec, curatec nordi, kørestil manuel,

Vi stræber efter at hjælpe personer med nedsat mobilitet og kan tilbyde alle produkter, som dækker behovet for et aktivt liv uden forhindringer i dagligdagen. Vi leverer alle former for hjælpemidler til øget mobilitet.

patientbåre, ambulant båre, klinikbåre, hospitalbårer, ambulant kirurgi, kirurgi, klinik inventar, båre til kirurgi, ambulatorium

Antallet af ambulante behandlinger forøges markant hvert år. Se vores omfattende produktsortiment til hospitaler, dagkirurgi, klinikker  og ambulatorie. Vores fokus er udstyr af højeste kvalitet og design.

Mobile scootere, Mobilscooter, Freerider, curatec nordic kørestole,


FreeRider-mobilitetsscootere bruges over hele verden og giver mange ældre og mennesker med nedsat mobilitet frihed og uafhængighed.CuraTec Nordic er distributor i de nordiske lande for FreeRider Europe.


FreeRider tilbyder en bred vifte af mobilitetsscootere på tre og fire hjul. Dette inkluderer små manøvrerbare scootere til indendørs brug og større, hurtigere scootere med en rækkevidde på 70 kilometer til udendørs brug. 

Hospitals senge, senge til hospitaler, hospitalseng,

CuraTec leverer et omfangsrigt udvalg af hospital senge som omfatter manuelle og elektrisk senge samt specialsenge og undersøgelseslejer  til anvendelse i det kliniske og medicinske miljø.

miele rengøringsmaskine, miele opvaskemaskine, klinik opvaskemaskine, læge , desifektionsmaskine miele,, rengøringsmaskiner til klinik

CuraTec Nordic leverer Miele rengørings og desinfektionsmaskiner til Læge, Speciallægepraksis, Fodterapeuter samt Veterinær sektoren og Brand & beredskab. 

Ortoser, halsbandage, bandager, ortopædi,Ortoser, bandager, skulderbandage, fysioterapeut, halskrave,

Vore ortopædiske produkter er udviklet og produceres på egen fabrik i Østrig og omfatter ortoser, korsetter, proteser og produkter som støtter den menneskelige muskulatur.

Medicinforstøver, nebulizer, forstøver, forstøvning af medicin

Medicinforstøvere. Forstøvet medicin har fordele fremfor medicin taget systemisk idet virkningen er hurtigere, mindre dosis og færre bivirkninger.

mundbind, ophue, op-handsker, usterile handsker, sterile handsker, hygiejne produkter personlige,

Vi har et bredt sortiment indenfor måling af blodsukker og hæmoglobin måling som anvendes i ambulatorier. Alle vores produkter opfylder krav og samtidig kan vi tilbyde vore produkter til de mest konkurrence dygtige priser. 

mundbind, facemasks, op-huer, engangshandsker, OP-mundbind, sterile mundbind, kitler, engangshandsker, sterile handsker, ansigtsmasker, op-kitler, engangs op

Vi leverer et fuldt produktsortiment indenfor sterile og usterile produkter til alle procedurer på hospitaler og klinikker. Hele vores produktsortiment sælges til såvel hospitaler, læge og tandlægeklinikker og veterinær sektoren.

klinik stole, behandler stole, terapi stole, saddel stol,

CuraTec Nordic er leverandør af Murrays behandler stole til hospitaler og alle former for klinikker, hvor ergonomi og kvalitet er i højsædet og som giver fuld valuta for pengene. 5 års garanti yder vi på behandlerstole.

Alle vore leverandører og producenter er specifikt udvalgte.

CuraTec Nordic samarbejder med europæiske, amerikanske og asiatiske producenter.

Vores primære marked er de Nordiske lande samt de Baltiske lande. Vi sælger vore produkter til hospitaler, klinikker, apoteker, private virksomheder samt konsument markedet.

CuraTec Nordic går aldrig på kompromis med vore produkter, vores værdier, etiske retningslinier eller forretnings etik.

Velkommen til CuraTec Nordic.

Kontakt os for nærmere information