CuraTec Nordic er en innovativ og teknologisk virksomhed, som markedsfører og sælger avancerede løsninger indenfor velfærdsteknologi.

Derudover har CuraTec Nordic fokus på andre områder som udstyr og daglige forbrugsvarer til :

Hospitaler

Kommuner

Læge og tandlægeklinikker

Behandlingsklinikker

Veterinære sektor.

 

Vores mission er at hjælpe mennesker med kroniske lidelser som diabetes, KOL , forskellige handicaps og andre fysiske lidelser. 

Dette gør vi med vor viden og kendskab til disse områder og med vores produktsortiment  hjælper vi personer og myndigheder til at løse de udfordringer fremtiden byder på indenfor sundhedsområdet.

Vore produkter sælges i de Skandinaviske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland samt Grønland, Færøerne og Island. 

 

Endelig en ægte ikke invasive metode til at teste dit glukose niveau i type 2 diabetes og prædiabetes. 

 

CuraTec Nordic introducerer en ægte ikke invasiv glukose måler på det Skandinviske marked. GlucoTrack® er til type 2 diabetes , enkel, nem at anvende og troværdige kliniske dokumenterede studier.

Endelig en ægte ikke invasiv glukose måler som gør hverdagen nemmere da der ikke anvendes strimler eller lancetter til glukose måling.

 

 

 

EME produkter indenfor fysioterapi og det æstetiske område dækker alt det de professionelle klinikker kan ønske sig. Topkvalitet og design udført af de bedste ingeniører og designere gør at CuraTec Nordic har valgt at tilbyde professionelle behandlere i de Nordiske lande mulighed for at tilbyde klinikkernes kunder optimal behandling uanset hvilket område det omfatter. 

CuraTec Nordic tilbyder fordelagtig leasingløsning af produkterne.

 

 

Indhaleret forstøvet medicin har fordele fremfor medicin taget systemisk idet virkningen er hurtigere, dosis er mindre og dermed minimeres bivirkninger og medicineringen er mere målrettet.

Medicinforstøver anvendes til såvel børn som voksne.

Se vores andre kvalitetsprodukter som også omfatter personlige velvære og pleje.

 

CuraTec Nordic er eneforhandler og distributør i Skandinavien, Danmark, Norge, Sverige og Finland, for Schaper ortopædi produkter.

Schaper ortopædi produkter er udviklet og produceres på egen fabrik i Østrig og omfatter ortoser, korsetter, proteser og produkter som støtter den menneskelige muskulatur.

 

 

 

CuraTec Nordic leverer Miele rengørings og desinfektionsmaskiner til

Læge-og speciallægepraksis 

Brand og beredskab 

Veterinær sektor.

Vi tilbyder med vores ekspertise en komplet rådgivning om valg af løsninger, rådgivning til personale om korrekt instrumentpleje til forslag om finansering gennem leasingaftale.

Vi leverer et fuldt produktsortiment indenfor sterile og usterile produkter til alle procedurer på hospitaler og klinikker.

Hele vores produktsortiment sælges til såvel hospitaler, læge og tandlægeklinikker og veterinær sektoren.

Alle produkter er tysk kvalitet og vi leverer direkte fra fabrik.

Læs nærmere under MaiMed Medical.

sterile handsker, mund ind, afdækninger, operationshuser, udstyr til klinik,

Alle vore leverandører og producenter er specifikt udvalgte. CuraTec Nordic samarbejder med europæiske, amerikanske og asiatiske producenter.

Vores primære marked er de Nordiske lande samt de Baltiske lande. Vi sælger vore produkter til hospitaler, klinikker, apoteker, private virksomheder samt konsument markedet.

CuraTec Nordic går aldrig på kompromis med vore produkter, vores værdier, etiske retningslinier eller forretnings etik.

Velkommen til CuraTec Nordic.

Kontakt os for nærmere information