Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil,

C-arm teknologi

C-Arm er et medicinsk billeddannelsesapparat, der er baseret på røntgenteknologi og kan bruges fleksibelt i forskellige OR rum. Navnet er afledt af den C-formede arm, der bruges til at forbinde røntgenkilden og røntgendetektoren til hinanden. C-Arm består af en generator røntgenkilde og en billedforstærker af fladskærmsdetektor. Det bruges ofte i kirurgi, ortopædi, traumatologi, vaskulær kirurgi og kardiologi til intraoperativ billeddannelse. Enheden giver røntgenbilleder i høj opløsning i realtid, så kirurgen kan overvåge fremskridt på ethvert tidspunkt under operationen.

Funktionalitet Mobilitet i et kompakt design med intuitiv positionering. Softwaremodularitet. Billedindsamling - behandling - styring - opbevaring. Bedre udsigt og billedbehandling af høj kvalitet. Lavere dosering. Netværksforbindelse.
 

Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil,

Elite C-arm

Elite C-Arm et avanceret system, der bruger en billedforstærker i høj kvalitet til at give billeder med høj kontrast. Elite C-arm har intuitiv software til praktisk valg mellem flere konfigurationer.

 

Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil,

Valgfrie funktioner

1K X 1K Digital billedkæde & hukommelsesenhed.

For mere end 10000 billeder med digitalkamera 1K X 1K

Dicom mulighed

Fås til 5kW Op til 12 mA fluoroskopi
 

Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil,

Infinity C-arm

Høj frekvens, 9 tommer II, 3,5 kW, 40 KHz.

Udvidelige indstillinger: 100 billedhukommelse med dobbelt 17/19 tommer skærm . Højopløsningshukommelse med 32 tommer skærm

PC-hukommelse. 1K X 1K billed kæde

 

Radiologi, røntgen, C-arm røntgen, C-arm mobil,

Funktionalitet

Mobilitet i et kompakt design og med en intuitiv positionering Billedoptagelse-behandling-styring-lagring Bedre udsigt og billedbehandling af høj kvalitet på LED-skærm 40KHz generator
 

Kontakt os for nærmere information