Hvorfor går du vandreture, står på ski, eller løber terrænløb? Du gør det for oplevelsen. Du gør det for at udfordre dig selv. Du gør det for den rene skønhed. Og du gør det altid i naturen.

Naturen kan være betagende, og den kan være hård. Derfor har du brug for en pålidelig partner og nogle kræfter som hjælper til.

BRBL, bjørneinspireret design, bruger smart teknologi og omhyggeligt udvalgt stoffer, der hjælper med at overvinde eventuelle udfordringer og tilpasse sig alle vilkår du står overfor.

Uanset hvor du er, har vi din ryg ... og dine fødder. TAG DET PÅ. GØR DET. HOLD UD.

En stor del af forskning og udvikling er… natur. Millioner af år har finjusteret bjørnens evolution som pels og poter til vildmarken. Vi efterlignede og forbedrede disse kvaliteter med lidt hjælp fra teknologien og vores strikke-know-how. Nu kan du opleve bjørnekomfort og holdbarhed uden at være en bjørn. 

Du er muligvis ikke født  bjørne klar, men du kan være BRBL klar. Tre niveauer af tøj gør det nemt at tilpasse sig de forhold du møder i naturen.

TOUCH  er det basale niveau for hverdagens slid, fritid og lette sportsaktiviteter. Det symboliserer bjørnens komfort i det store udendørs.

ADAPT  er mellemledet for hårdere udfordringer og sportsudøvelser. Det symboliserer bjørnens naturlige evne til at tilpasse sig skiftende udendørs forhold.

SHIELD  er det avancerede niveau for ekstreme udendørs udfordringer og ultimative sportsgrenes ydeevne. Det symboliserer bjørns ekstraordinære beskyttelse mod det meste krævende forhold.

Varme

Bjørneskind består af to lag - en lang beskyttende en og en kort isolerende ensom. Korte hår er så tæt, at de fanger luft i nærheden af ​​bjørnens hud og således holder bjørnen varm. BRBL opnår den samme effekt med tæt strikning, der giver en enestående teknisk barriere og holder den varme luft inde i vores sokker og tøj.
 

Fugtighed

Bjørne er nødt til at tørre hurtigt efter en svømmetur i en frysende flod eller en nedbør på en kold dag. Hvordan gør de det? De ryster det af. Det er effektivt, fordi de fleste af dråberne forbliver på overfladen af ​​deres pels, da den ikke er meget absorberende. BRBL strømper og underbeklædning er strikket på en måde, der transporterer fugt til overfladen af ​​det. De specielle kanallignende strikning sørger for, at fugtigheden glider af sokkerne og underbeklædningen.Det ryster det praktisk taget selv fugten af !

 

Ventilation

I løbet af sommeren smider bjørne deres tætte vinterpels. Det eneste, der er tilbage, er det øverste beskyttende hårlag, der giver mulighed for masser af luftbevægelse, mens pelsen stadig beskytter bjørne mod solen. Vi opnår en lignende effekt med speciel meshstrikning. Det giver dampe mulighed for at flygte, det giver din hud mulighed for at trække vejret, og det giver stadig et beskyttelseslag.
 

Support

Bjørne får ikke vabler, selv når de tramper rundt i alt terræn. Det skyldes, at deres hud ikke rynker og bevæger sig rundt som en gammel sok. BRBL har strikket nogle elastiske områder ind vores sokker. Deres job er at få sokken til at forblive på plads. Det skal passe som en anden hud, støtte muskler og sener og sikre, at der ikke opstår vabler. Resultatet? Øget udholdenhed og mindre kløe.
 

Dæmpning

Bjørne træder først på hæle og ruller derefter frem på deres fødder. Da de er ganske massive, ville det ikke være muligt uden stor dæmpning. BRBL strikede en speciel kanalkonstruktion, der omgiver og beskytter dine fødder. Dæmning er præcis, hvor det er nødvendigt. Det absorberer stød og beskytter fødderne under vandreture, løb eller skiløb.
 

Skistrømper

Ski

Vandrestrømper

Gå/kompression

Løbestrømper

Terrænløb

Huer

Kontakt os for nærmere information