Foldbar scooter, mobil scooter, scooter til fly

Bobby De Luxe Blue 3W. 3 hjul.

Bobby Blue 3W er en lækker scooter med et behageligt sæde. I en enkel betjening kan du folde den helt sammen og forvandle den til en praktisk transport.i f.eks en bil.

Bobby Blue 3W er den nye ultralette topmodel fra Bobby-serien. På grund af sin tværramme og innovative foldesystem er Bobby nem at bruge og komfortabel og stabil at køre på. Hjulene på Bobby Blue er forsynet med luft dæk, og når den er foldet passer den nemt i bagagerummet, eller du kan rulle trolleyen med dig i toget eller på båden.

Alle Bobby-modeller er flygodkendte.

Max. rækkevidde 15 km
Tophastighed (km/t) 7 km/t
Antallet af hjul 4 hjul
Længde (cm) 96
Bredde (cm) 52
Vægt (kg) 25.4
Vægt ekskl. batterier (kg) 23.5
Max. belastning (kg) 115
Brug Indendørs og udendørs brug
Sædebredde (cm) 41
Sædedybde (cm) 33
Sædehøjde (cm) 32

 

Bobby De Luxe Blue 4W. 4 hjul.

Bobby Deluxe 4-hjulet er udstyret med luft dæk foran og bagpå, hvilket gør dit vejgreb stabilt og stødsikkert. Den kan foldes sammen på mindre end 30 sekunder: Med blot en simpel handling foldes scooteren automatisk sammen.

Scooter Bobby leveres som standard med et aftageligt lithiumbatteri. Disse holder ikke kun længere end almindelige batterier, men du skal også oplade dem sjældnere. Da batteriet er aftageligt, skal du blot fjerne batteriet fra scooteren for at oplade det. Rammen på Bobby Deluxe 4W er lavet af aluminium. Et ekstremt robust og særligt let materiale, som gør det nemt at tage denne scooter med. Derudover ruster aluminium ikke.

 

Panelet på ratstammen er berøringsaktiveret, hvilket betyder, at du kan styre scooteren med kun et enkelt tryk.

På instrumentbrættet kan du blandt andet se, hvor fyldt dit batteri er, din hastighed, og du kan styre lyset på scooteren.

Med Bobby Blue Deluxe 4W kan du nyde sjove udflugter! Du kan nemt tage den med i bilen, på båden eller i toget. Alle Bobby-modeller er flygodkendte.

Bobby 4W kan også leveres med drejeligt sæde.

Max. rækkevidde 15 km
Tophastighed (km/t) 7 km/t
Antallet af hjul 4 hjul
Længde (cm) 98
Bredde (cm) 55
Vægt (kg) 31
Vægt ekskl. batterier (kg) 24
Max. belastning (kg) 115
Brug Indendørs og udendørs brug
Højde (cm) 87
Sædebredde (cm) 41
Sædedybde (cm) 39
Sædehøjde (cm) 41

 

Kontakt CuraTec Nordic for mere information