Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ produkter til skønhe/fillerbehandling/filler i ansigt/

Det er vigtigt at tilbyde behandleren en mulighed for altid at have forskellige typer produkter inden for rækkevidde i en enkelt æske. Og her er det, "BIORIVOLUMETRIA KIT", der indeholder 6 pakker med injektionsprodukter:

 

Pakkeindhold
1 REGENYAL IDEA BIO-EXPANDER 3 X 1,1 ml
1 REGENYAL IDEA 1 X 1 ml
1 REGENYAL IDEA LIPS 1 X 1 ml
1 REGENYAL SUPER IDEA KIT 3 X 1 ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne løsning giver behandleren mulighed for bekvemt at udføre forskellige foryngelsesbehandlinger i bestemte områder af ansigtet. Desuden blev nogle bonusprodukter anbragt inden i æsken, såsom: prøver af de nye cremer BIO-EXPANDER ECO BIO COSMETICS, nyttige i for- og efterbehandlingsfasen og i den daglige hudpleje.

 
 

Regenyal Super Idea er et re-resorbart bioivolumetria produkt ( steril, apyrogen og fysiologisk gel) beregnet til:

Volumerestoration

Korrigering af dyb hudsætning

Hovedkomponenten er tværbundet hyaluronsyre af ikke-animalsk oprindelse og opnået gennem bakteriel gæring.

De forskellige ekstrudbilitetsprofiler viser, at der er en højere grad af retikulation i Regenyal Super Idea end i Regenyal Idea ved anvendelse af en referencenål 27G 13 mm (Becton Dickinson).

Injektionsteknik.

Regenyal Super Idea kan injeceres med en nål som med en 25G 13 mm. kanyle. I begge tilfælde skal produktet injiceres i dybere lag.

  • DYB HYPODERM
  • OVER PERIOSTEUM

Injektionsteknikken adskiller sig da den skal være passende for hvert behandlet område og kan være enten i bolus (enkelt eller multiple) eller lineær med retrograd og ensartet frigivelse. Når du er færdig med korrektionsproceduren skal du forsigtigt massere det behandlede område. Det anbefales at gentage behandlingen efter 12 måneder..

Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ Vævsfiller/Vævsfylder/Filler behandling/ Skinbooster/ restylane filler/ Læbefiller/Kindfiller/filler/

Fremstillingsteknologi.

REGENYAL SUPER IDEA er en monofasegel opnået gennem en langvarig tværbindingsproces ved lave temperaturer (mild tværbinding)

Ved at variere tværbindingsparametrene (tid og temperatur) og koncentrationen af de to molekylevægte af hyalunsyre er det muligt, at opnå et stærkt koncentreret produkt med lavt indhold af BDDE. Mængden af anvendt BDDE er 30% lavere end i stærstedelen af andre produkter på markedet og som har samme grad af viskositet.

 

Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ Vævsfiller/Vævsfylder/Filler behandling/ Skinbooster/ restylane filler/ Læbefiller/Kindfiller/filler/

Hyaluronsyre.

Hyaluronsyren der anvendes til fremstillingen, garanterer en maksimal kvalitetsstandard med hensyn til råmaterialets renhed. Især står det fuldstændige fravær af nukleinsyrer og proteiner for OVERVÆGTIG KVALITET og ABSOLUT SIKKERHED.

Denne innovative fremstillingsmetode er dækket af et Internationalt patent.

 

 

REGENYAL IDEA LIPS er et Biorivolumetria-produkt, der naturligt tilpasser sig læberne og optimerer dem.

Regenyel Idea Lips er indiceret til VOLUMEAUGMENTATION, FORBEDRING AF FORMER, NATURLIG EVERSION og KORREKTION AF ASYMMETRIER.

Fremstillingsteknologi.

Regenyal Idea Lips er fremstillet gennem en langvarig tværbindingsproces ved lav temperatur (forsigtig tværbinding).
Langsom blanding muliggør, at krydsbindingsmidlet (BDDE) udbredes bedre og mere ensartet. Mængden af ​​anvendt BDDE er 30 procent lavere end i størstedelen af ​​de andre produkter, der er tilgængelige på markedet, og som har den samme grad af viskositet.
Formuleringen inkluderer to molekylvægte af hyaluronsyre: 1M Dalton og 500K Dalton, takket være hvilket det er muligt at kalibrere produktets viskositetsegenskaber bedre.

Den innovative fremstillingsmetode er dækket af et internationalt patent.

Hyaluronsyren, der anvendes til fremstillingen, garanterer en maksimal kvalitetsstandard med hensyn til råmaterialets renhed; især står det fuldstændige fravær af nukleinsyrer og proteiner for OVERVÆGTIG KVALITET og ABSOLUT SIKKERHED .

Graden af ​​sofistikering opnået i vores laboratorier giver os mulighed for at opnå et meget effektivt og pålideligt Biorivolumetria-produkt.

REGENYAL IDEA LIPS er en særlig plastisk monofasegel, der kan optimere læberne og tilpasse sig dem på en naturlig måde.

 

Regenyal Idea er et genoptageligt biorivolumetria produkt (steril, apyrogen og fysiologisk gel) der anvendes som fyldmateriale til korrektioner af medium slags hudsænkning af ansigtet. Hovedingrediensen er hyaluronsyre opnået gennem bakteriel gæring.

Regenyal Idea spreder sig naturligt indenfor områderne omkring implantationen og tilbyder på denne måde en afbalanceret og kontinuerlig fordeling af stoffet.

Den implenmenterede hyaluronsyre er tyktflydende og elestisk i en grad, der gør det muligt for volumen  at forblive kompakt uden at forstyrre sidstnævntes evne til at tilpasse sig individuel morfologi og opretholde naturlige træk.

Højt ren Hyaluronsyre

Hyaluronsyren der anvendes til fremstillingen garanterer en maksimal kvalitetsstandard med hensyn til råmaterialets renhed især står det fuldstændige fravær af nukleinsyrer og proteiner for SUPERIOR QUALITY og ABSOLUTE SAFETY.

Graden af sofistikering opnået i laboratorier giver en mulighed for, at opnå et meget effektivt og pålideligt bioriololumetria produkt.

Behandlingsomåder:

Nedre Zygomatisk område

Gendanne volumer

Mundvinkler

Hageområde

Medium og dybe rynker

Anvendelsesområde:

Pyramide formet volumetrisk implantation nål 27G 19mm.

Lokale volumer: Nasogen, kontur, kæbe nål 27G 13mm.

 

Regenyal Idea er en monofase gel opnået gennem en langvarig tværbindingsproces ved lav temperatur (forsigtig tværbinding) Langsom blanding gør det muligt for tværbindingsmidlet (BDDE) at sprede sig bedre og på en mere ensartet måde.

Mængden af anvendt BDDE er 30% lavere end i de fleste andre produkter, der er tilgængelige på markedet og som har den samme grad af viskositet.

Derudover anvendes to molekylevægte af hyaluronsyre ved 1M og ved 2M dalton, hvilket muliggør den bedste kalibrering af produkets forskellige egenskaber

Den innovative fremstillingsmedtode er dækket af et Internationalt patent.

 

Regenyal Idea Bio-Expander er et bemærkelsesværdigt Biorivolumetria produkt der muliggør en komplet foryngelse af ansigtet gennem volumetrisk korrektion og vævsrekonstruktion. Produktet integrerer perfekt og gendanner naturlige former på en ekstraordinær måde. Idea Bio-Expander skal injiceres i det subkutane lag. Huden forbedres med hensyn til elasticitet, hydrering, stimulering og genopretning af fedtvæv.

Blandt adipocytterne er der mesenkymale stamceller og præadipocytter, der udsætter ders CD-44 receptorer. Den biointeraktive del af HA påvirker præadipocytterne ved at lade dem differentiere sig til til adipocytter og regenerer således fedtrummet. Men dette er ikke alt da derma også påvirkes og forbedres.

Hovedegenskaber er volumer, elastisk, Re-strukturering og Thixotropic og behandlingsområder som kinder, nedre Zygomatisk område, kæbe og hage. Designet til brug med mokrokanyle 37 mm. og 27G. Spreder sig perfekt efter ansigtets naturlige former. Det anbefales at gentage behandlingen efter hver 6. måned.

Fremstillingsteknologi:

Regenyal Idea Bio-Expander er en monofasegel opnået gennem langvarig tværbindingsproces ved lave temperaturer "blid tværbinding". Langsom blanding muliggør, at BDDE (krydslik) spreder sig bedre og på en mere ensartet måde. Mængden af anvendt BDDE er 30% mindre end i de fleste andre produkter på markedet. og som har den samme grad af viskositet. Den innovative fremstillingsmetode er dækket af et internationalt patent.

Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ Vævsfiller/Vævsfylder/Filler behandling/ Skinbooster/ restylane filler/ Læbefiller/Kindfiller/filler/ Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ Vævsfiller/Vævsfylder/Filler behandling/ Skinbooster/ restylane filler/ Læbefiller/Kindfiller/filler/ Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ Vævsfiller/Vævsfylder/Filler behandling/ Skinbooster/ restylane filler/ Læbefiller/Kindfiller/filler/ Filler/Fillers/skønhed/Regenyal/Kosmetik/CuraTec Nordic/ Vævsfiller/Vævsfylder/Filler behandling/ Skinbooster/ restylane filler/ Læbefiller/Kindfiller/filler/

Et tværbundet lag skifter med et frit lag. det interkalerede HA er beskyttet mod enzymatisk nedbrydning og frigives langsomt. Designet specielt til brug med mikrokanyle og produktet spreder sig perfekt i vævene efter ansigtets naturlige former. Det anbefales at gentage behandlingen efter 6 måneder.

Kontakt os for nærmere information