Alle Kiran-skjolde er engangs skjolde for at forhindre bakteriel og biologisk forurening Skjoldene kan bortskaffes på en miljøvenlig måde Hvert skjold, der kommer ud af vores avancerede strålingstestfacilitet, undersøges nøje for struktur, tykkelse og fejlfri beskyttelse
 

Beskyttelses skjolde

Kirans sortiment af specielle og multifunktionelle afskærmninger beskytter de følsomme dele af den menneskelige krop. Beskyt personale og patienter med strålebeskyttelsesskjolde, gardiner og barrierer designet med meget ergonomiske sikkerhedsfunktioner til at blokere spredt stråling i standarddiagnostiske procedurer og specialiteter.
 

Røntgen afskærmning, røntgen skjolde

Bryst afskærmning

Idag påvirker kræft selv den yngre befolkning af kvinder. Kiran har anvendt sin ekspertise inden for strålebeskyttelse for at udvikle en brystskærm, der bruger brystafskærmning til at reducere kræftrisikoen under CT scanninger. Tilbyder maksimal beskyttelse af det følsomme væv i brystene. Forebygger brystkræft.Tilgængelig i forskellige størrelser.
 

Øje afskærmning

Designet til at beskytte øjet, som bliver specielt følsom over for stråling efter gentagne CT-procedurer. 70% beskyttelse til det komplette øje. Perfekt pasform til at forhindre utilsigtet eksponering for stråling. Designet til at forme til øjets form. En størrelse passer til alle.
 

Børn afskærmning

Strålingsdoser svarende til dem, der blev modtaget under CT-scanninger, fører til en øget forekomst af kræft. Børn er ti gange mere modtagelige for kræftfremkaldelse forårsaget af stråleeksponering end voksne. Kiran børne skjold er designet til at beskytte spædbørn og børn mod stråledoser, der udsendes under CT-scanninger uden kompromis med billedkvaliteten.

Perfekt sikkert at bruge på børn og spædbørn Fås med skumpude i 10 mm tykkelse for at forhindre spredt stråling og give en perfekt pasform Fås i 3 størrelser: Til spædbørn, til børn på 1-9 år, til børn på 10-15 år.
 

Skjoldbruskirtel afskærmning

Designet til at give den følsomme skjoldbruskkirtel særlig beskyttelse. Tilbyder en grundig beskyttelse af skjoldbruskkirtlen. Forhindrer vævsskader. En størrelse passer til alle.
 

Kontakt os for nærmere information