Kirans sortiment af briller er specielt designet til at beskytte det følsomme menneskelige øje mod stråling. Fremstillet af det fineste europæiske glas og absorberer 99% stråling, mens det lette, formede brillestel gør brillen behagelig at have på i lang tid. Sundhedspersonale overalt i verden anvender  Kiran briller af høj kvalitet til strålebeskyttelse.

Brille Aviator

Dette par med stilfuldt stel beskytter det komplette øje uden fare for sidestråling. Det støbte stel passer tæt på næsen. Lette og behagelige formstøbte stel for let at bære i lang tid. Finmalet europæisk blyglas, der absorberer 99% stråling En bred vifte af modeller designet til forskellige applikationer

 

Brille Fit Over

Specielt til læger og teknikere med briller. Det unikke design gør det muligt for dem at passe perfekt over bærerens eksisterende briller uden kompromis med synets klarhed og selvfølgelig beskyttelse.
Lette og behagelige formstøbte stel for let at bære i lang tid. Finmalet europæisk blyglas, der absorberer 99% stråling. En bred vifte af modeller designet til forskellige applikationer

 

Brille Front

Lette og behagelige formstøbte stel for let at bære af lang varighed. Finmalet europæisk blyglas, der absorberer 99% stråling. En bred vifte af modeller designet til forskellige applikationer.
Et populært design, der giver komfortabel og perfekt frontalbeskyttelse med sin brede dækning.

Brille Front & Side

Det unikke design beskytter bærere mod frontal og lateral stråling.

Lette og behagelige formstøbt stel og kan bæres af lang varighed. Finmalet europæisk blyglas, der absorberer 99% stråling En bred vifte af modeller designet til forskellige applikationer
 

Røntgen briller, røntgen,

Brille Maxx 10

Maxx 10 har polstring på bøjning og næsebroen. Det leveres med en semi-stiv kasse og justerbar rem.

Lette og behagelige formstøbte stel for let at bære i lang tid. Finmalet europæisk blyglas, der absorberer 99% stråling En bred vifte af modeller designet til forskellige applikationer.
 

Brille Maxx 30

Denne unisex sportsmodel fra Maxx overstiger ASTM F803 standarder for slagfasthed. Maxx 30 i én størrelse passer til alle har polstring på stel og næsebro. Det leveres med en semi-stiv etui, justerbar stropp og seks linsekurver.
 

Kontakt os for nærmere information