KØRESTOLSRAMPER AF ALUMINIUM
 

CuraTec Nordic forhandler og monterer et stort udvalg af kørestolsramper af aluminium.

En kørestolsrampe består af tre hovedelementer: Rampesektion, platformsektion og gelænder. Alle tre segmenter kan fås i forskellige længder og bredder, alt afhængig af hældning, og nødvendig plads der er til rådighed. 

Letvægtsramper
Fordelene ved en kørestolsrampe af aluminium er, at den er let at have med at gøre, da den vejer meget mindre end f.eks. stål gør. Det betyder at en enkelt montør er nok til at sætte en rampe op.

Genanvendelig
En anden fordel er, at rampesystemet kan genanvendes efter nedtagning, og bygges op et nyt sted. Til alle elementer kan der tilkøbes ekstra dele.Kørestolsrampe med 45 grader vinkel

Produceret i Sverige
ALU ramperne bliver produceret i Sverige, og er dermed af god skandinavisk kvalitet. Når vi modtager delene, bliver det tjekket en ekstra gang om kvaliteten er i top.
Efterfølgende leveres og samles rampen hos kunden.
Således kan vi altid stå 110% inde for det vi leverer hos kunden.

Opsætning/montering
Ramperne kan enten blive leveret  og monteret af vores montører, eller også kan de nødvendige dele bestilles, til eget lager eller montering.

Stålramper
Til særligt hårdføre og krævende opgaver som skoler, biblioteker og andre steder i det offentlige rum kan vi ligeledes tilbyde ekstra stærke ramper af stål.

Eksempler på aluminiumsramper

Kontakt CuraTec Nordic for mere information