Velkommen til CuraTec Nordic

  • CuraTec Nordic er en innovativ og teknologisk virksomhed, som markedsfører og sælger avancerede teknologiske produkter indenfor velfærdsteknologi og teknologiske telemedicinsk løsninger til hospitaler og kommuner i Skandinavien samt salg i alle europæiske lande.
  • Derudover har CuraTec Nordic fokus på andre områder som udstyr og daglige forbrugsvarer til hospitaler, læge og tandlægeklinikker, behandlingsklinikker og den veterinære sektor.

  • Vores mission er at hjælpe mennesker med kroniske lidelser som diabetes, KOL , forskellige handicaps og andre fysiske lidelser. 
  • Dette gør vi med vor viden og kendskab til disse områder og med vores produktsortiment  hjælper vi personer og myndigheder til at løse de udfordringer fremtiden byder på indenfor sundhedsområdet.

Endelig en ægte ikke invasive metode til at teste dit glukose niveau i type 2 diabetes og prædiabetes. 

CuraTec Nordic introducerer en ægte ikke invasiv glukose måler på det Skandinviske marked. GlucoTrack® er til type 2 diabetes , enkel, nem at anvende og troværdige kliniske dokumenterede studier. Endelig en ægte ikke invasiv glukose måler som gør hverdagen nemmere da der ikke anvendes strimler eller lancetter til glukose målingen.

 

 

Inhaleret forstøvet medicin har fordele fremfor medicin taget systemisk idet virkningen er hurtigere, dosis er mindre og dermed minimeres bivirkninger og medicineringen er mere målrettet.

Medicinforstøver anvendes til såvel børn som voksne.

Se vores andre kvalitetsprodukter som også omfatter personlige velvære og pleje.

Læs nærmere under personlige plejeprodukter.

CuraTec Nordic er eneforhandler og distributør i Skandinavien, Danmark, Norge, Sverige og Finland, for Schaper ortopædi produkter.

Schaper ortopædi produkter er udviklet og produceres på egen fabrik i Østrig og omfatter ortoser, korsetter, proteser og produkter som støtter den menneskelige muskulatur.

 

Vi leverer et fuldt produktsortiment indenfor handsker sterile og usterile, afdækninger og kitler samt forbindinger i alle versioner og til alle procedurer. Ligeledes dækker vi totalt området for hygiejne og desinfektion.

Hele vores produktsortiment sælges til såvel hospitaler, læge og tandlægeklinikker og veterinær sektoren.

Alle produkter er tysk kvalitet og vi leverer direkte fra fabrik.

Læs nærmere under MaiMed Medical.

sterile handsker, mund ind, afdækninger, operationshuser, udstyr til klinik,

Alle vore leverandører og producenter er specifikt udvalgte. CuraTec Nordic samarbejder med europæiske, amerikanske og asiatiske producenter.

Vores primære marked er de Nordiske lande samt de Baltiske lande. Vi sælger vore produkter til hospitaler, klinikker, apoteker, private virksomheder samt konsument markedet.

CuraTec Nordic går aldrig på kompromis med vore produkter, vores værdier, etiske retningslinier eller forretnings etik.

Velkommen til CuraTec Nordic og vi er naturligvis til rådighed.

Kontakt os for nærmere information